Myślałam, że jest to link do jego wypowiedzi. No nie wiem, czy tak powiedział, a jeżeli nawet to mozliwe, że jest to wyrwane z kontekstu, lub tak palnął, bo pewnie jak zwykle jakiś palant z Korwinem rozmawiał i nic nie kumał, więc JKM czasami jak ktos nic nie kuma to powie coś w ironicznym kontekście.beginner pisze: http://www.tvp.info/informacje/polska/k ... om/1851556
"Przeciętna kobieta nie interesuje się polityką. Chodzi o to, by głosowali tylko ci, co się znają na polityce – powiedział w programie „Kwadrans po ósmej” w TVP1 kandydat na prezydenta Janusz Korwin-Mikke. Jego zdaniem kobiety, nie powinny mieć prawa do głosowania. "
Nie chodzi mi o parytet...
Pod względem wykształcenia, nie IQ... IQ to już twój wniosek. A co tego wykształcenia wyborców Korwina, owszem są ze średnim i wyższym. Pytanie jak to porównać do wyborców reszty ze średnim i wyższym... ale to już nie w tym wątku...weronika pisze:Elektorat pod względem IQ wzięłam z publikacji w TV, OBOP, CBOS czy inne cholerstwo nie pamietam
A na poważnie to znam pogląd na ten temat JKM, i na pewno nie o to chodziło jak to zostało przepisane.
Mnie też, chyba nie zrozumiałeś, pisałam IQ i myślałam IQ, sondaż pokazywał konkretne IQ dla partii.
Ja się wyłączam z dyskusji, bo to jedyny temat przy którym mi ciśnienie skacze, ufff.