PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

Post autor: Patyk89 »

Co za kosiarka do pipsów :shock: :shock:

Długo siedzisz w Fx? Ciekaw jestem, czy dojdę kiedykolwiek do takiego poziomu jak ty :shock: 8)

JAREK67
Maniak
Maniak

Post autor: JAREK67 »

pupsko5porazdrugi pisze:że nie są to określone setupy AT
Myślę, że nie czytałeś uważnie.
Mack wyraźnie napisał - "przy dobrze zrobionej analizie (w szczególności w jakiej fali jesteśmy) "
To powinna być dla wielu bardzo cenna informacja.
Wygląda na to że stary Elliot rules + MTFA :wink:

Cadermo

Post autor: Cadermo »

pupsko5porazdrugi pisze:a nie anlizą techniczną która jest dla leszczy!!!!!!!!
To znaczy ,że nie zarabiasz :mrgreen:

Cadermo

pupsko5porazdrugi pisze:każdy ma swój sposób zarabiania, wybacz za atak.
O fajnie ,że wróciła kultura :wink: Teraz możemy podyskutować jak przystało na tak poważne forum.
W takim razie jeśli nie kierujesz się Analizą Techniczną to czym ?

btbftr
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: btbftr »

czemu zasmiecacie komus dziennik? nie lepiej tego typu spory na pw rozwiazywac??

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: gfx »

Cadermo

czemu zasmiecacie komus dziennik? nie lepiej tego typu spory na pw rozwiazywac??
Ale to właśnie sam to robisz...

My gadamy o tym ,czy Analiza Techniczna jest do kitu ,czy nie . Dotyczy to jak najbardziej dziennika. :wink:

mack
Gaduła
Gaduła

Post autor: mack »

Ledwie na kilka godzin wyszedłem i widzę jakaś dziecinadę w dzienniku. Po co te przepychanki. ??

EUR/USD: tak jak pisałem - na wyższych interwałach mieliśmy UP, stąd hedgowałem na wszelki wypadek Lką od 1.3285 - jest na screenie i obserwowałem 1.331, później musiałem wyjść. Ostania Ska otwarta na 1.32 zamknięta na BE. Lka aktualnie na +85pips, ale jeszcze potrzymam, swoje dzisiaj zrobiłem z nawiązką. :)

Mam nadzieję, że opis z wyprzedzeniem mojej dzisiejszej gry się podobał.
"Jak tak... to tak." Wielki Szu

JAREK67
Maniak
Maniak

Post autor: JAREK67 »

mack pisze:stąd hedgowałem na wszelki wypadek Lką od 1.3285
Nie ogarniam za bardzo, co i w którym momencie hedzowałeś. Poza tym czyta się przyjemnie :)

mack
Gaduła
Gaduła

Post autor: mack »

JAREK67, na E/U mieliśmy niejednoznaczną sytuację - czy wyjdziemy z okolic 1.33 górą czy dołem. Ja sądziłem, że dołem, jednak bardzo ciężko było nam się przebić przez wsparcie w okolicy 1.285. Stąd zabezpieczyłem się - otworzyłem na 1.285 pozycję długą, gdy zeszliśmy do 1.270, zamknąłem wszystkie shorty z wyjątkiem jednego otwartego na 1.32. Gdybyśmy poszli dalej longa puściłbym z niedużą stratą, pokrytą z shorta, gdybyśmy poszli niżej jak przypuszczałem. Rynek zareagował inaczej i krótką zamknąłem na zero, na Lce profit. Ryzykowałem tutaj odrobinę niezrealizowanego zysku. Potencjał był jednak na 100pips w dół, stąd zagrałem tak a nie inaczej. Teraz TP mam na 1.3340
"Jak tak... to tak." Wielki Szu

ODPOWIEDZ