PIRAMIDA prosty system, a czy może być efektywny??
-
- Gaduła
Re: PIRAMIDA prosty system, a czy może być efektywny??
Piramida na ropie z wiekszymi dokladkami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
witam, wrzucam filmik z ostatniego zarobku i scrina jak Ja gram piramidą.
przyznam że pierwszy raz zarobiłem w tak krótkim czasie 18.ooo Euro
gram w euro bo mieszkam i pracuje w IE.
wszystko opisałem na scrinie (złoto)
a filmik z zyskiem moim rekordowym jest z (gbp.jpy)
film z zarobkiem
http://youtu.be/eWXoPkYUMvM
-- Dodano: 14 sie 2014, 20:39 --
na próbę zagrałem w dwie strony na minimalnych stawkach, (mikro loty) zobaczymy jak to wyjdzie dam znać za kilka dni
film z zarobkiem
na próbę zagrałem w dwie strony na minimalnych stawkach, (mikro loty) zobaczymy jak to wyjdzie dam znać za kilka dni

- tyler_durden
- Gaduła
Szwajcar pisze:Dzisiejsze złoto.
Nie wiem jaki był DD, ale nie musiałem nic robić, czekałem tylko na dynamiczny ruch. Nic więcej.
Bardzo rzadko zaglądam ostatnio na forum, ale mam do Cb pytanie. Nie wiem czy było już zadawane tutaj, czy na forum comparica, ale co by było gdyby pozycja nie poszła w Twoją stronę ? Stopniowo byś redukował ?
ciągle głupi ...
nie czekaliśmy długo, resztę na Screenie opisałem,inspir pisze:witam, wrzucam filmik z ostatniego zarobku i scrina jak Ja gram piramidą.
film z zarobkiem

przedstawię kolejne moje wejścia w systemie PIRAMIDA, tu zagrałem tym razem na GBP/JPY, POWTARZAM I ZAWSZE BĘDĘ POWTARZAŁ , SYSTEM TEN JEST DOBRY, O ILE TRZYMASZ SIĘ ZASAD.
Jaka jest zasada jeśli rynek nie chce zawrócić i wciąż idzie w stratę?inspir pisze:przedstawię kolejne moje wejścia w systemie PIRAMIDA, tu zagrałem tym razem na GBP/JPY, POWTARZAM I ZAWSZE BĘDĘ POWTARZAŁ , SYSTEM TEN JEST DOBRY, O ILE TRZYMASZ SIĘ ZASAD.
Załóż nowe konto demo i udawaj że nic się nie stało...
Dawno nie widziałem na forum takich bzdur jak w tym temacie

inspir
Piramidujesz straty i to na ostro. Uprawiasz GRID niczym adrianoforex.
Podwoiłeś swoim systemem konto?
Piramidujesz straty i to na ostro. Uprawiasz GRID niczym adrianoforex.

„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
mądre pytanie, powiem Ci tak, wyszukuję momentu wejścia widząc p. dłuuuugo spadek, lub wzrost, jak na tym obrazkutyler_durden pisze:Szwajcar pisze:Dzisiejsze złoto.
Nie wiem jaki był DD, ale nie musiałem nic robić, czekałem tylko na dynamiczny ruch. Nic więcej.
Bardzo rzadko zaglądam ostatnio na forum, ale mam do Cb pytanie. Nie wiem czy było już zadawane tutaj, czy na forum comparica, ale co by było gdyby pozycja nie poszła w Twoją stronę ? Stopniowo byś redukował ?
http://forexpips.pl/index.php/strategie ... e/piramida,
nap, 15 świec renko do 20, w tedy zaczynam piramidę w przeciwnym kierunku, mam też zasadę, że jak muszę postawić kolejne zlecenia co 20 pips i robię już 6 zlecenie to jest moje ostatnie , nie robię 7 , wyłączam niestety wszystkie na minusie, na szczęście w mej pamięci mam takich zleceń bardzo mało zamkniętych. dla tego uważam i zawsze tego się trzymam, że zasady wygrywają nie system.w tym roku nie mam wyłączonych jeszcze żadnych, i chciałbym by tak zostało.
-- Dodano: 21 sie 2014, 00:03 --
nigdy nie zrozumiesz nikogo, ponieważ TY rozumiesz tylko to co sam umiesz zrozumieć.Vilde pisze:Załóż nowe konto demo i udawaj że nic się nie stało...
pozostawię to bez komentarza. twa uwaga nie wiele tu zmieni . Ja gram, zarabiam, Ty krytykujesz, jesteś pewno mistrzem, skończyłeś świetne szkoły, wiesz najlepiej co dobre itd, ja niestety jestem samouk, leszcz , uczący się na swych błędach, i starający sie pokazać to innym, ale co ja mogę.....
Jeżeli coś dla Ciebie jest nie osiągalne, to nie znaczy że to demo, dobra rada, rób to co inni robią lepiej od Ciebie.
-- Dodano: 21 sie 2014, 00:06 --
nie gram tylko tym system, mam wiele systemów, nie podwoiłem swego konta, choć gram kilka lat, nie zarobiłem miliona, ale zarabiam tyle, by spokojnie sobie pracować i nie martwić się ze braknie mi 400 zł.Szwajcar pisze:inspir
Piramidujesz straty i to na ostro. Uprawiasz GRID niczym adrianoforex.![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 21 sie 2014, 00:15 --
zapytasz pewno dla czego nie podwoiłem swej kwoty, to dla tego że zawsze zostawiam te samą cześć, zawsze wypłacam pewną (wygraną)
- Janek Trader
- Pasjonat
zauważyłem, że prowadzisz szkolenia ?inspir pisze:przedstawię kolejne moje wejścia w systemie PIRAMIDA, tu zagrałem tym razem na GBP/JPY, POWTARZAM I ZAWSZE BĘDĘ POWTARZAŁ , SYSTEM TEN JEST DOBRY, O ILE TRZYMASZ SIĘ ZASAD.

więcej pytań nie mam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg