raposo pisze:A którykolwiek broker ma inaczej?
No ma..
Tp to Limit.. wiec naturalne jest ze moze sparowac wyzej.
Tak sie dzieje gdy arkusz pracuje normlanie, a nie jest wirtualny jak w Dukascopy
O ile mi sie obilo o pamiec akurat ty GPW chyba liznales, wiec wierzyc mi sie nie chce ze nie wiesz jak to dziala.
raposo pisze:Wszyscy czyli Ty i dwóch innych?
Masz prawo bronic, w koncu.. twoj biznes
Nazwiska mam sypnac ? 5 traderow z Cypru, 3 z Francji, 2 z niemiec.. którzy grają tam już z 5 lat.. kasa średnia wiec tam siedza, zeby ich jakis broker nie obrobil bo wiadomo jak jest.
Po pierszwsze..
Od dawna broki zabiegaly o klientow.. to nie dziwi.. ale po ucieciu klietnow z USA tam sa teraz pustki. Dlatego tak sie dzieje. Wiec robia co sie da zeby zbierac Europejska klientele a jak sie cos robi na szybko i gwaltem to byle jak i tak jest teraz w Duakscopy.
No ale co smieszne co smieszne? Na swingach masz skok 50 pipek, masz sl i sciaga go 40 pips przy 10. Jak sa Dtraderzy/skalperzy jada bez SL no to powodzeniam zycze wiadomo jak sie to kiedys skonczy.Więc ?
A średni termin.. SL Cie rabie w kilkudniowym, tygodniowym trerndzie.. tyle mojej opini.
A co ja się mam chwalić?
Na RediFx jade może być?
Na newsy każdy każdy broker ma jakieś złe i dobre cechy.. ja żeby znaleźć i wyselekcjonować kilka porządnych otwarłem więcej niż 50 kont mt4
Przez jakiś czas ok a potem zmiana..
Spokojną przystań znalazłem na OEC co już wielokrotnie pewnie pisałem.
Nowym nie polecam, ale uczyć się trzeba.. IB,TS,OEC.. jak komu platforma pasuje.. a i tak MC pod każe api można wpiąć, nawet ZF.. niektórzy lubią Ninja.
Trzeba tam grać gdzie warunki są Clear! A na dukascopy nie jest..
Sukces Dukasa wynika z jednego.. kiedy Fx startował, Szwajcaria była dobrym miejsce prania wszystkiego i ukrywania co najlepsze.. jechały tam grubasy konta zakładały, bawiły się.. był limit 50k.. nie miał kto złego pisać bo mało kogo było stać.. i powstały przeświadczenia.. drogo dobrze..
Ryzyko wszędzie nie ?
Nie zapłacisz się nie dowiesz jak jest.
Niestety kilka ustaw ktore maja wejsc w USA odnosnie brokow, pewnie nie dotkna Europejski.. chodzi np. o biezace informowanie o zawartych umowach z LP.. zeby skonczyc te bajki MIlionow dostawcow plynnosci.. i faktyczny model struktory wg jasnych modeli. No ale jest lobby.. i dupa.. tak sie urabia miliony..
W ogole to mowie wam.. na fx jest walek,. jego istnienie nie przeszkadza rynkowi, ale uniemozliwa jego prawdziwe poznanie i zrozumienie.
Dobra..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)