Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
Bedzie ciekawie jak edek dobije do parytetu.... duzo ludzi zapakuje elki.... a on sobie poleci dalej np do 0.96. Ja nie tykam elek na edku.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na tym poziomie wychodzi pierwsze wsparcie, ale na miesięcznym interwale poziomy wsparć i oporów nie są respektowane precyzyjnie.highend pisze:Bedzie ciekawie jak edek dobije do parytetu.... duzo ludzi zapakuje elki.... a on sobie poleci dalej np do 0.96. Ja nie tykam elek na edku.

ONET wieszczy dalsze osłabienie złotego, to najlepsza oznaka konca tego ruchu

optymista jesteśjackub pisze:![]()
ONET wieszczy dalsze osłabienie złotego, to najlepsza oznaka konca tego ruchu

ja sądzę że w rok albo półtora usd/pln zaliczy te 4.73 jest taka moc $ na świecie że musieli by chyba stopy% do 8% podnieść w PL a niestety rada zmuszona będzie do dalszych cięć patrz deflacja chyba największa w europie ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
jak tam
wszyscy obecni...
troszku się dzisiaj działo, a co najważniejsze zgodnie z kierunkiem pozycji...
czekam na MA200 z H1 i pewnie zamknę to wyższą S, ale to najwcześniej jutro, a co najważniejsze to jutro będą aktualne/prawdziwe kreski, więc może coś się uda kliknąć, bo depo trochę luźniejsze

troszku się dzisiaj działo, a co najważniejsze zgodnie z kierunkiem pozycji...

czekam na MA200 z H1 i pewnie zamknę to wyższą S, ale to najwcześniej jutro, a co najważniejsze to jutro będą aktualne/prawdziwe kreski, więc może coś się uda kliknąć, bo depo trochę luźniejsze

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
rano to bedzie 3.97 , ma100 z h1 wybroni korekte wedlug mnie, ciagle jeszcze nie z testowali 4.00 pewnie zrobią to jutro
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
tak bogato to raczej nie, a tym bardziej do rana (zerknij na D)lukpiasek pisze:rano to bedzie 3.97 , ma100 z h1 wybroni korekte wedlug mnie, ciagle jeszcze nie z testowali 4.00 pewnie zrobią to jutro

mogą w korekcie dzisiejszego zjazdu podejść do 3.915/80 i się zobaczy, bo jak puści M_R3 3,8813 to jest szansa na test W_S1 3.8306 do środy, albo podczas FED

dzisiaj na edku W_Pivot 1.0622 ich zatrzymał, ale mają ochotę na test od dołu M_S3 1.0708, a na USDPLN zrobili W_Pivot 3.8994 jak chcieli kilka razy i teraz dopiero się rozegra co dalej, ale trzeba impulsu, żeby to przelecieli i zapomnieli, a wtedy W_S1 3.8306 jak najbardziej realne

mam zaznaczoną u siebie taką kreskę z H4 na poziomie 3.8014, jako nie załatwiony temat, bo bez retestu poszli wyżej wtedy, więc jest szansa na dokończenie tego co wtedy zostawili...

narazie to gdybanie, dopiero się nowy tydzień rozpoczął, więc cierpliwie czekamy co wykombinują i może tym razem się uda, żeby była moja reakcja na akcję na wykresie... na spokojnie, czas pokaże

Chyba niemiaszku wyjdziesz z tego cało.
Na edku już widać małego oRGR'a zwiastującego zmiane trendu lub mocną korektę.
Jeżeli tylko pozostawią słowo "patience" to dolar tak poleci w dół że jeszcze dobrze na tych pozycjach zarobisz
.
Jeżeli tylko pozostawią słowo "patience" to dolar tak poleci w dół że jeszcze dobrze na tych pozycjach zarobisz

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
zobaczymy jak się to wszystko poukłada i czy zarobię na tych pozycjach lub nie, ale na środę to nawet dłużej w pracy zostanę do FEDu, żeby popatrzeć co się będzie działo...Mpapiez pisze:Chyba niemiaszku wyjdziesz z tego cało.
Jeżeli tylko pozostawią słowo "patience" to dolar tak poleci w dół że jeszcze dobrze na tych pozycjach zarobisz.

jedno jest pewne na przyszłość, jeżeli coś klikam/kliknę to tylko z kompa przez OCT ze sztywnym SL i dalszą układanką jaką mam przy każdej parze, a napewno nie może wisieć pozycja bez kontroli, bo to ewidentnie amatorka i na tel to tylko sobie można popatrzeć

jak widać z jednego kliknięcia więcej bałaganu się zrobiło niż pożytku, więc totalnie bez sensu było się wdawać w awanturę i kisić tyle dni...

wychodzi na to, że FED prawdopodobnie zrobi korektę dolara.
A wtedy USD/PLN może nawet spaść na 3.5x - co uważam jest maksymalnym zasięgiem korekty.
Gdyby się tak okazało - będziesz je trzymał aż tyle ?

A wtedy USD/PLN może nawet spaść na 3.5x - co uważam jest maksymalnym zasięgiem korekty.
Gdyby się tak okazało - będziesz je trzymał aż tyle ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami