Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Nieprzeczytany post autor: highend »

Bedzie ciekawie jak edek dobije do parytetu.... duzo ludzi zapakuje elki.... a on sobie poleci dalej np do 0.96. Ja nie tykam elek na edku.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

highend pisze:Bedzie ciekawie jak edek dobije do parytetu.... duzo ludzi zapakuje elki.... a on sobie poleci dalej np do 0.96. Ja nie tykam elek na edku.
Na tym poziomie wychodzi pierwsze wsparcie, ale na miesięcznym interwale poziomy wsparć i oporów nie są respektowane precyzyjnie.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

:509:
ONET wieszczy dalsze osłabienie złotego, to najlepsza oznaka konca tego ruchu

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

jackub pisze::509:
ONET wieszczy dalsze osłabienie złotego, to najlepsza oznaka konca tego ruchu
optymista jesteś :wink:

ja sądzę że w rok albo półtora usd/pln zaliczy te 4.73 jest taka moc $ na świecie że musieli by chyba stopy% do 8% podnieść w PL a niestety rada zmuszona będzie do dalszych cięć patrz deflacja chyba największa w europie ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

jak tam :?: wszyscy obecni... :wink:

troszku się dzisiaj działo, a co najważniejsze zgodnie z kierunkiem pozycji... :d :p
czekam na MA200 z H1 i pewnie zamknę to wyższą S, ale to najwcześniej jutro, a co najważniejsze to jutro będą aktualne/prawdziwe kreski, więc może coś się uda kliknąć, bo depo trochę luźniejsze :wink:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

rano to bedzie 3.97 , ma100 z h1 wybroni korekte wedlug mnie, ciagle jeszcze nie z testowali 4.00 pewnie zrobią to jutro
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

lukpiasek pisze:rano to bedzie 3.97 , ma100 z h1 wybroni korekte wedlug mnie, ciagle jeszcze nie z testowali 4.00 pewnie zrobią to jutro
tak bogato to raczej nie, a tym bardziej do rana (zerknij na D) :idea:
mogą w korekcie dzisiejszego zjazdu podejść do 3.915/80 i się zobaczy, bo jak puści M_R3 3,8813 to jest szansa na test W_S1 3.8306 do środy, albo podczas FED :!:

dzisiaj na edku W_Pivot 1.0622 ich zatrzymał, ale mają ochotę na test od dołu M_S3 1.0708, a na USDPLN zrobili W_Pivot 3.8994 jak chcieli kilka razy i teraz dopiero się rozegra co dalej, ale trzeba impulsu, żeby to przelecieli i zapomnieli, a wtedy W_S1 3.8306 jak najbardziej realne :idea:

mam zaznaczoną u siebie taką kreskę z H4 na poziomie 3.8014, jako nie załatwiony temat, bo bez retestu poszli wyżej wtedy, więc jest szansa na dokończenie tego co wtedy zostawili... :think:

narazie to gdybanie, dopiero się nowy tydzień rozpoczął, więc cierpliwie czekamy co wykombinują i może tym razem się uda, żeby była moja reakcja na akcję na wykresie... na spokojnie, czas pokaże :wink:

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Chyba niemiaszku wyjdziesz z tego cało.
Na edku już widać małego oRGR'a zwiastującego zmiane trendu lub mocną korektę.

Jeżeli tylko pozostawią słowo "patience" to dolar tak poleci w dół że jeszcze dobrze na tych pozycjach zarobisz :).

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Mpapiez pisze:Chyba niemiaszku wyjdziesz z tego cało.
Na edku już widać małego oRGR'a zwiastującego zmiane trendu lub mocną korektę.

Jeżeli tylko pozostawią słowo "patience" to dolar tak poleci w dół że jeszcze dobrze na tych pozycjach zarobisz :).
zobaczymy jak się to wszystko poukłada i czy zarobię na tych pozycjach lub nie, ale na środę to nawet dłużej w pracy zostanę do FEDu, żeby popatrzeć co się będzie działo... :wink:

jedno jest pewne na przyszłość, jeżeli coś klikam/kliknę to tylko z kompa przez OCT ze sztywnym SL i dalszą układanką jaką mam przy każdej parze, a napewno nie może wisieć pozycja bez kontroli, bo to ewidentnie amatorka i na tel to tylko sobie można popatrzeć :roll: :!:

jak widać z jednego kliknięcia więcej bałaganu się zrobiło niż pożytku, więc totalnie bez sensu było się wdawać w awanturę i kisić tyle dni... :idea:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

wychodzi na to, że FED prawdopodobnie zrobi korektę dolara.
A wtedy USD/PLN może nawet spaść na 3.5x - co uważam jest maksymalnym zasięgiem korekty.
Gdyby się tak okazało - będziesz je trzymał aż tyle ? :) :D
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

ODPOWIEDZ