niech wisi ta pozycja, zobaczymy, na spokojnie coś się z nią wymyśli, ale muszę najpierw się innymmi rzeczami zająć

TP ustawiłem w okolice MA200 z M5

tak mam to na uwadze, dzięki ..._/_/Dariusz_/_/ pisze:Niemiaszek dzisiaj ogłoszenie stóp jest, więc może złoty dostać lekko. Już teraz zaczyna tracić . Mówią o 25 do 50 pb. Do tego czasu pewnie złotówa oberwie > wiadomo jak zaskoczą i zostawią bez zmian to ładnie odpali .
jeżeli się nie poddasz to wszystko przyjdzie w swoim czasie...silverarrow pisze:Chciałbym mieć takie podejście jak spokojnie bez nerwów, ja jak dzień zaczynam od straty to potem zaczynam się denerwować, mam nadzieję że kiedyś dojdę do twojego poziomu zarówno w podejściu jak i depo.
Propsy za fajny wyniki. Co do siedzenia przed ekg, testowałeś wyższe TF (czy może to raczej na potrzeby dziennika niższe TF)? Bo depo idealne do H4 wzwyżniemiaszek pisze:naprawdę można zrobić ładny wynik w krótkim czasie, ale koniecznie trzeba wiedzieć co się klika i dlaczego, no i co najważniejsze to trzeba mieć duuużo czasu na siedzenie przed kompem, a w moim przypadku to większą frajdę mam z pracy, bo swoje dupogodziny przed ekg już wysiedziałem