A nie, chwilkę...
jest jak mówisz ale ja już teraz bardzo mało intuicyjnie działam i robie co mi "każą", że tak powiempaweldobkowski pisze:Myślę, że przez daily i H4 jeszcze jest trochę więcej do wzięcia u góry.
Setup Dragona jest na stronie 54 (około) dziennika lukx-a na kresliku, jak będziesz miał trudność ze znalezieniem to odszukam Ci to jutro w biurze.Dobry Jezu pisze:To w takim razie czy to jest setup dragona? (to ten sam screen z mojego wejścia).
Czemu Twoim zdaniem to ryzykowny setup?
Potwierdzeniem była dla mnie reakcja świeczek z M15 na linię którą wytyczyłem z H1. Potwierdzenie musi mieć też dobry timing. . .
To był dobry setup - ponieważ się udał. Jeżeli chodzi o wejście to też z tego co rozumiałem Dragona potrzebował większego potwierdzenia. Istnieje szansa, że się mylę.quapi pisze:Setup Dragona jest na stronie 54 (około) dziennika lukx-a na kresliku, jak będziesz miał trudność ze znalezieniem to odszukam Ci to jutro w biurze.Dobry Jezu pisze:To w takim razie czy to jest setup dragona? (to ten sam screen z mojego wejścia).
Czemu Twoim zdaniem to ryzykowny setup?
Potwierdzeniem była dla mnie reakcja świeczek z M15 na linię którą wytyczyłem z H1. Potwierdzenie musi mieć też dobry timing. . .
Setup był ryzykowny - piszesz, ze właziłes na początku świecy M15 o 14:45 - ja widzę mocniejszą świecę UP na M5 dopiero o 14:55, ta pierwsza UP o 14:35 jest raczej okazją do ostatniego szorta
Tyle teorii, dostałem dziś raczej po dupie i głupio mi się dalej wymądrzać, tym bardziej, ze Twój trejd zadziałał.
pozdrówka