Panowie,co jest z Wami.Za spokojnie tu

Nie miałem zbytnio dziś czasu ,więc tylko takie wejście.

Zgarnięte 18 pipsów.
Już się usprawiedliwiam. Muszę spekulować na trzech kontach naraz. Dwa na wyższe interwały i jedno na skalp. Do tego cały czas testy, ciągłe rozwijanie siebie jak i podejścia do systemu.Bart-ek pisze:Panowie,co jest z Wami.Za spokojnie tu
Nie, nie przerzuciłem się. I tak, testuje sobie ich demo. Poślizgi - w moim przypadku ma to mniejsze znaczenie bo wchodzę tylko z oczekujących na h4 najcześcniej. Commision podobnie jak poślizgi. Dzięki za wskazówki.MkubuxK pisze:Czyżbyś na Dukasa przerzucił się ? Czy póki co ich demo testujesz ? Uważaj z Dukasem przy mniejszym kapitale bo poślizgi i commission na real potrafią wykończyć. Osobiście zrezygnowałem z niego do czasu uzbierania większej gotówki.
szkoda, szkodaszulczas pisze:nie szkoda Ci tych trejdow?? Miales juz 2x wiekszy TP niz SL.
nie, nie - krótko mówiąc to nie tak. Sztywny tp to zło! Po prostu dzielę pozycję i wszystkie pozycje są zadowolone. Robiłem rozpiske i wiele innych analiz.szulczas pisze:i zawsze sie trzymasz 3:1 ?? nie robiles jakis rozpisek czy przypadkiem nie wychodzilo by lepiej np. 2:1 ?? Pewnie czesciej by CI trafialo w TP...co prawda troche mniej ale czesciej