Podsumowanie dnia i tygodnia.
Patrzę jeszcze na wykres EUR/CAD i zabrakło 13 pipsów, aby mój SL wytrzymał i potem cena ostro skoczyła w dół i jakby nie patrzeć 100 pipsów mogłobyć do przodu

no nic cały czas wierzę w te formacje HT i tak jak wcześniej pisałem ważne, że na dziennym mogłem grać z dosyć małym SL tym razem się nie udało następnym razem będzie lepiej.
Ten tydzień pipsowo nie najlepszy, ale zgarniam kolejne doświadczenia i naukę co mnie również bardzo cieszy.
Podsumowując tydzień to:
usd/chf -54
cad/chf 90
gbp/aud -80
eur/cad -40
-84
Teraz podsumowanie miesiąca:
+217
+400
+233
-84
łącznie 766 oby tak dalej, bardzo byłbym zadowolony jeżeli będę oscylował w granicach 500 pipsów na miesiąc a podstawa to nie wyjść na minusy, wiem, że jeszcze czesto brakuje mi cierpliwości a dzięki temu mógłbym dużo więcej zmniejszyć SL, tak wiec nad tym będę starał się pracować, z drugiej strony czekanie na korektę to strach i obawa, że jak korekty nie będzie i dobry trade może uciec. Musiałbym zweryfikować jak w realu bym się ostatecznie zachował ale cały czas niestety muszą poczekać aż zdobędę kwotę od której chcę zaczać.
Ostatnie zdanie przed weekendem to zauważyłem, że otrzymałem status Pasjonata a więc to do czegoś zobowiązuje, więc teraz to już tylko musza być dobre zagrania

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu co dla nie których długiego weekendu

SAVE