http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 23630.html
potem następne posty się posypały. Mimo to wyszło to bardzo brzydko... wymaga to poprawy...
Generalnie dział DT traktowałbym jak inne forum, to jest bardzie czat taki shoutbox ciężko to kontrolować.
Wg. mnie jest za mało banów, ostatnio rzadziej zaglądam tutaj ale sam zgłosiłem wiele nominacji do zakazów pisania albo zbanowania i niestety muszę przyznać że administracja rozpatruje je w kratkę. Albo inaczej mówiąc zależy który akurat mod kliknie zgłoszenie, jedni mają miłosierne serce inni nie. Gdybym w następstwie jakiegoś udaru słonecznego wrócił na moda to w pierwszym dnie zbanowałbym pewnie kilkadziesiąt osób. Wiem że uchowało się paru z nickami reklamowymi, avatarami, stopkami etc.
Na szczęście mieszkam gdzie mieszkam i udar słoneczny mi nie grozi

Generalnie sprawa wygląda tak że kilku się upiekło i reszta ma o to pretensje starając się wywrzeć presję na administracji żeby rozliczyła się z tamtymi. Proponuję nacisnąć przycisk zgłoś i naprawić sytuację wtedy nie będzie już pokrzywdzonych.
Administracja (nie modzi) też sobie folguje z reklamami (sam ich nawet raportowałem) ale to ich forum.....