Bardo łatwo sie komus mówi kto nad tym nie siedzi i na codzień się tym nie zajmuje , skoro tak łatwo to cza było się tym samemu zająć i zrobić mi konkurencje przeciez to takie proste prawda ?Wirus pisze:Ja doprowadziłbym jedno i drugie do stanu, w którym można bez wstydu przekazać klientowi, a na miejscu Armady, kupując licencję, zażądałbym właśnie np. polskojęzycznej instrukcji. No ale ja te truskawki cukrem... itd.Pierz Andrzej pisze:Wirus
to nie jest w kwesti Armady udostepnienie polskiej instrukcji tylko w mojej , a dlaczego jej nie ma z prostej przyczyny starajac sie doprowadzic OCT do zadowalajacych Was efektow musialem wybrac zajac sie kodem czy instrukcja ?
Tym bardziej, że gdzieś ta polska wersja, nie wiem czy aktualna, się plącze:
http://www.fxmtf.pl/pl/narzedzia/one-click-trader.php
To może zadam pytanie: na jakiej podstawie, OCT jako domyślny do instalacji przyjmuje katalog PrimeXM ... coś tam? Skoro platforma każdego brokera może narzucić swoją własną nazwę; więcej - każdy może zainstalować w dowolnym miejscu, to może zrezygnować z kilkuminutowego czekania* na znalezienie czegoś, czego nie ma i od razu zażądać podania ścieżki?jeżeli zainstalował Pan w innym Folderze niż ProgramFiles lub pod inna nazwą to instalator nie znalazł scieżki docelowej i należy ręcznie odszukać folder w którym znajduje sie zainstalowana platforma.
* => Cyb, tu masz odpowiedź.
sureshot Dobry pomysł, ale mnie interesuje nie tyle ulepszanie świata, co końcówki mojego życia
Microbi Czy Ty masz jakiś kompleks, że musisz komentować prawie każdą moją wypowiedź, bez wnoszenia niczego merytorycznego?
No ale siadł mi Pan na ambicje i zamiast zajmować się dzieckiem i jemu poświęcić weekend postawnowiłem uaktualnić instrukcje

A to że wersja dla Armada markets wyszukuje folder tylko z ich instalacja to chyba normalne skoro i tak działać bedzie na ich platformie

-- Dodano: sob 27-10-2012, 15:21 --
Poniżej link do instrukcji w języku polski.
Instrukcja