Autor wykazał się bardzo dużą wytrwałością i ostrożnością.
Może zrobił 10 000 % i szaleje po dyskotekach z laskami

PaulGilbert pisze:Jestem, jestem. Jak na razie nic się nie dzieje, czekam cierpliwie. Dwie pozycje cały czas otwarte. Jeżeli macie ochotę i jakieś typy to możemy otworzyć jeszcze jedną pozycję dla zabicia nudy w journalu.
Co do willi z basenem i jachtu - hmm, raczej mi do szczęścia chyba nie są potrzebne. Zwykły domek i zwykłe auto to w zupełności wystarczające. No ewentualnie trochę pieniędzy na jakieś hobby by się przydało. Tak sobie myślę, że jeśli kiedyś wygrałbym w totka, to chyba nie wiedziałbym co z pieniędzmi zrobić. Pewnie część bym rozdał - bo po co jednemu człowiekowi miliony?
PaulGilbert pisze:Na minusie - gdyby przynosiły zysk to pewnie już dawno bym je zamknął. EUR/USD - 100zł a USD/PLN -38zł.
musi coś w tym być bo też czytuje ten dziennikAdrianoforex pisze:PaulGilbert pisze:Na minusie - gdyby przynosiły zysk to pewnie już dawno bym je zamknął. EUR/USD - 100zł a USD/PLN -38zł.
Pytam, bo to jeden z moich najbardziej ulubionych dzienników. Piszę to całkiem serio.
Jones pisze:musi coś w tym być bo też czytuje ten dziennikAdrianoforex pisze:PaulGilbert pisze:Na minusie - gdyby przynosiły zysk to pewnie już dawno bym je zamknął. EUR/USD - 100zł a USD/PLN -38zł.
Pytam, bo to jeden z moich najbardziej ulubionych dzienników. Piszę to całkiem serio.![]()
PaulGilbert
co do EURUSD to myślę że wyjdziesz z opresji
SL własnie o to miałem spytać autora wątku co ze stopemAdrianoforex pisze: Lubię ten spokój i wyznaczony cel. Dla jednych może nudne, powolne. Ale dla wielu innych cos nieosiągalnego. Oczywiście bardzo różni się od mojego stylu, ale na prawdę jest niezły. Chyba tylko jakiś SL mentalny by sie przydał. Wtedy nie uciekałoby po drodze wiele okazji inwestycyjnych.