MAsz fajne podejście do zycia, każdy kto do ciebie coś mówi kłamie. Dlaczego nie masz odwagi napisać Jackub, nie chcę żebyś pisał w moim wątku tylko wyciągasz durne oskarżenia? Poddajesz pod wątpliwość moją prawdomówność? A może oceniasz innych według siebie? To najprawdopodobniejsze.... no bo jeśłi skoro ty kłamiesz to i inni też muszą ...-rookie- pisze: A Twoich wyników jackub nigdy nie widziałem, wrzuciłeś tabelki w excelu, daj spokój... tabelki w excelu? to ja takie tabelki też moge zrobić i tu wrzucić a potem napisać "zarabiam".
JA nie mam potrzeby udowadniania komukolwiek cokolwiek.
Powodzenia i wielkich stóp zwrotów ...

Lepiej napiszcie jak z tego wybrnąć, dajcie jakieś setupy następnym razem gdzie uśrednić i jak. Jakies pomysly. Teraz dobrze wszedlem na gorce na EURUSD ale jakoś takich rad nie było.... weź sprzedaj na górce teraz albo coś takiego, tylko ciągniemy jakieś dysksuje nie wiadomo do czego.
 Lepiej napiszcie jak z tego wybrnąć, dajcie jakieś setupy następnym razem gdzie uśrednić i jak. Jakies pomysly. Teraz dobrze wszedlem na gorce na EURUSD ale jakoś takich rad nie było.... weź sprzedaj na górce teraz albo coś takiego, tylko ciągniemy jakieś dysksuje nie wiadomo do czego.