hehe jesli chodzi o to co myśle to zainspirowal mnie tym TEXS:P życzę dalszych powodzeń i prosze wkejaj (nie tyko ty) czasem wejscia bo chciabym sie czegos nauczyc od lepszych... Texs tez juz nie wkleja chyba porzucil system a szkoda bo dzieki wam duzo sie nauczylem w krotkim czasie (pewnie nie tylko ja)... i sory za OFFTOP jeśli ktoś wlepi mi nagane to zrozumie ;pTARKIN pisze:Ty mnie kiedyś zainspirowałeś w sprawie roli "potwierdzenia" wejścia - więc jesteśmy kwitaHunterPL pisze:ja narazie tylko 1 miesiac mialem na plus... zainteresowales mnie tymi swieczkami tarkin
PS. Przepraszam za OT
Never Lose Again by DRAGON33
Pieniądze są krwią tego świata...
HunterPL pisze:
hehe jesli chodzi o to co myśle to zainspirowal mnie tym TEXS:P życzę dalszych powodzeń i prosze wkejaj (nie tyko ty) czasem wejscia bo chciabym sie czegos nauczyc od lepszych... Texs tez juz nie wkleja chyba porzucil system a szkoda bo dzieki wam duzo sie nauczylem w krotkim czasie (pewnie nie tylko ja)... i sory za OFFTOP jeśli ktoś wlepi mi nagane to zrozumie ;p

no i powodzenia
Ja nie gram od dość dawna NLA (tylko czyste PA)
ale wrzucałem scr. gdyż to naprawdę faktastyczny sys, dla osób które zaczynają przygodę z FX.
wejście z dziś na podstawie NLA... Uważam że jedyna niezgodnośc której można się doszukać to: wejście pod koniec świecy h1 nie na początku nowej, ale podjąłem tą decyzje gdyż wg mnie wszystkie inne założenia (wg mnie bardziej ważne ale to tylko moja opinia) zostały perfekcyjnie potwierdzone przez wykres...
Wszelkie opinie mile widziane nawet bardzo krytyczne albo dotyczące tej niezgodności...
Wszelkie opinie mile widziane nawet bardzo krytyczne albo dotyczące tej niezgodności...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pieniądze są krwią tego świata...
instalowanie wskaźników
Witamkobra11 pisze:Tu masz template i wskaźniki.
Pytanie laika , przepraszam starych wyjadazczy - Jak te 31 elementów wrzuci do MT4 w jednym "pakunku" żeby po kliknięciu uruchamiawszyskie wskaźniki? Oczywiście jeżeli jest tak amoąliwosc?
Pozdr
Re: instalowanie wskaźników
31 ??yot1 pisze:Witamkobra11 pisze:Tu masz template i wskaźniki.
Pytanie laika , przepraszam starych wyjadazczy - Jak te 31 elementów wrzuci do MT4 w jednym "pakunku" żeby po kliknięciu uruchamiawszyskie wskaźniki? Oczywiście jeżeli jest tak amoąliwosc?
Pozdr
ja mam 7

tu masz opis:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=30643
tu masz szablon i wskazniki
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=30644
w opis jest instrukacja
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Witam
Wertuję wątek od początku i dobiłem do około 40 strony. Rozumiem system, zachodzę w głowę jednak, w którym momencie otwierać transakcje? Po zielonej świeczce godzinowej (np. 9 zielona to punkt 10 open, na początku nowej jak wybije czy po około kwadransie?
Będę wdzięczny za odp.
Wertuję wątek od początku i dobiłem do około 40 strony. Rozumiem system, zachodzę w głowę jednak, w którym momencie otwierać transakcje? Po zielonej świeczce godzinowej (np. 9 zielona to punkt 10 open, na początku nowej jak wybije czy po około kwadransie?
Będę wdzięczny za odp.
cierpliwości...
otwieramy pozycję gdy ostatni warunek zostanie spełnionyBonzoMen pisze:Witam
Będę wdzięczny za odp.
najczęściej (nie zawsze) jest to kolor H1 TF m5 lub przecięcie lini fibo TF m15
dodatkowo sugerowane jest aby świeczka h1 trochę "ostygła"
bo jak 1 pips sprawi ze będzie miał kolor jakiego oczekiwaliśmy to łatwo jest aby się cena cofnęła i kolor H1 sie nie będzie zgadzał
"Tylko silnych los obdarza hojnie "