Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

a u mnie szybki skalp z rana:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

TARKIN pisze:a u mnie szybki skalp z rana:
Tam to był "czysty strzał". Niestety o tej godzinie akurat wstaję. Inne godziny są u ciebie na wykresie , od kogo masz platformę z takim przesunięciem czasowym?
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

ja od siebie powiem tak, NLA ma potencjał, ja tej metodzie wiele zawdzięczam, jak pisałem wcześniej wchodziłem w transakcje z PA jesli chodzi o skalp , z tej metody troche zapożyczyłem i jest git :-)

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

KRZYSIEKG pisze:
TARKIN pisze:a u mnie szybki skalp z rana:
Tam to był "czysty strzał". Niestety o tej godzinie akurat wstaję. Inne godziny są u ciebie na wykresie , od kogo masz platformę z takim przesunięciem czasowym?
będę otwierał konto w dukasie i szukam złotego środka do przesiadki z mt4 na ich platforme
to demo w mb trading - potrzebowałem mt4 u ecna (do mostu z jforex) aby ciasno SL ustawiać i bez ograniczńe w zleceniach oczekujących ale to nie to , - mt4 mbt zamuliło mi juz pierwszego dnia - i wychodzi to tak że z tej platformy do jforex wysyła tylko zlecenia bez SL i TP co mi strasznie nie pasuje

Microbi - no ma potencjał jak diabli - do tego wiele uczy o tym jak sie cena zachowuje ( dodatkowo wprowadza człowieka w rytm sesji handlu światowego)
no i odczytywanie sygnałów wejścia jest proste jak drut
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

dokładnie jak mówisz Tarkin, ja handluje na m5 i m15, jak na m15 nie ma nic za bardzo szukam na m5, generalnie wchodzę na szczytach i dołkach, oczywiście tylko z trendem, wiec czystego NLA nie stosuje , ale sl na m5 mam 8-10 pips TP 15, ale jak widzę możliwość większego ruchu to i 20-30 się złapie, na m15 sl 15 TP 30 , na transakcje 2% czasami i 3% ale masz częste wejscia, więc jak ktoś ma małe depo to i tak powinien zarobić ładne pieniądze, oczywiście trzeba się obyć z tym co robi cena.

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Microbi pisze: ja handluje na m5 i m15, jak na m15 nie ma nic za bardzo szukam na m5, generalnie wchodzę na szczytach i dołkach, oczywiście tylko z trendem
Ja też tak mam... :wink: Docelowy 1.5845 zaliczony. Byłeś w tym longu ?
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

dziś tylko Edek , właśnie przegapiłem S na edku kurde na m15 , cóż ... :-)

Dodano po 3 minutach:

patrzylem właśnie na kabla, ładnie się zachowuje , przy kablu troszkę większy sl na m5 stosuje

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Microbi pisze:właśnie przegapiłem S na edku
A może właśnie nie... Usd/Chf ciśnie na dół , więc... :wink: Ja czekałbym na przesłanki do longa.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nie przegapiłem, racja, sprawdziłbym co się dzieje na m5 więc i tak bym nie wszedł , pisząc posta widziałem tylko m15

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

zerknijcie na Edwarda :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ