mi złapałoMicrobi pisze:zobaczymy czy zlapie TP, szybkie wejście, czekam w urzędzie w kolejce

EDIT:
hunter jak cos nie odpowiada Twojemu stylowi to czekasz az się zmieni - nie zajmowanie pozycji to także pozycja
mi złapałoMicrobi pisze:zobaczymy czy zlapie TP, szybkie wejście, czekam w urzędzie w kolejce
TP ustawiłem trochę powyżej dołka lokalnego i się sprawdziłoMicrobi pisze:mi braklo 2 pips
żle znosze długie trzymanie pozycji - za szybok tne zyskiHunterPL pisze:bardzo ryzykowne wejście... czekałbym na potwierdzenie ruchu tak jak Texs mówi a ja widze ze ty wchodzisz na tym ewentualnym potwierdzeniu... powiem ci tak tez stawiam ze tam jest trend ale ja takim ryzykantem jak ty nie jestem niera okazywalo sie ze to tylko przedlluzenie konsolidacji
nie ryzykuje tylko ucze się grac w "konsolidacji" - HunterPL - jeżeli swieczki H1 bedą latac po 50 / 100 pipsów w rózne strony tez trzeba się nauczyć z tym radzićHunterPL pisze:teraz potwierdzenie sie utworzylo nastepne kropki to ewentualne NLA... mowiliscie o moim łapaniu noży ale widze że wcale mniej nie ryzykujecie:P
Dodano po 1 minutach:
wow nie patrzylem na nzd/usd tam to byl pewniak tylko o wiel za pozno weszles
niewiem czy zauwazyles ale to wątek NLA a jesli chodzi o NLA to z tegoco wiem jedna z głównych zasad to gra z trendem... niewiem czy nie zauwazyles ale troche chyba odeszles od NLA... mowiles ze to co ja wyprawiam to juz nie moznaa nazwac NLA... twoje dzisiejsze wejscia oprocz nzd/usd ), chodzi mi o te ktore pokazales to juz odbiega od NLA na calej lini... zobacz ja olewam tylko swieczke h1 i traktuje je jako dodatkowe potwierdzenie... twoje dzisiejsze wejscia to bylo odrzucenie NLA na calej linni tylko wskazniki i niby wyglad zostal ten sam ale reszta to bylo co innego... przeciez nie powiesz mi ze Texs cos mowil o graniu NLA w konsolidacji? mowil wrecz preciwnie zeby trzymac sie z daelka od niej... ja tego nie mowie zlosliwie ale jak wogole nie uzywasz NLA to chodziaz wez to napisz bo moze to mylic wielu poczatkujacych tym systemem... ja od kiedy mnie tu pare osob zjechalo ze lape noze pisze i bede psal ze to wejscie to lekko zmodyfikowane NLA na moje potrzeby dodatkowo zaznacze gdzie bym wchodzil i CZY BYM WCHODZIL przy oryginalnym NLA... robmy tak wsyzsacy bo nowi sie pogubia...TARKIN pisze:nie ryzykuje tylko ucze się grac w "konsolidacji" - HunterPL - jeżeli swieczki H1 bedą latac po 50 / 100 pipsów w rózne strony tez trzeba się nauczyć z tym radzićHunterPL pisze:teraz potwierdzenie sie utworzylo nastepne kropki to ewentualne NLA... mowiliscie o moim łapaniu noży ale widze że wcale mniej nie ryzykujecie:P
Dodano po 1 minutach:
wow nie patrzylem na nzd/usd tam to byl pewniak tylko o wiel za pozno weszles
jak lataja po 20 - wtedy juz nic nie poradzisz
D1 - sesyjna niezgodna - ale wejście po skończeniu walki Londynu z azja
TARKIN pisze:D1 - sesyjna niezgodna - ale wejście po skończeniu walki Londynu z azja
+ BRAK POTWIERZENIA RUCHU bardzo ważna sprawa o ktorej pisze TEXSD1 - sesyjna niezgodna - ale wejście po skończeniu walki Londynu z azja