Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

TeXs - tak to jest jak się wieczorem naogląda człowiek wykresów, mózg w nocy analizuje i wysyła sygnały sprzedaży
co do FIBO planuje grac na m5 szybkimi skalpami według Ciebie próbowanie dodania FIBO ma sens na takim TF?

tantric - dobry analityk potrafi bezbłędnie wytłumaczyć dlaczego jego poprzednia analiza się nie sprawdziła :)
Ja się uczę tego systemu i zbieram print screeny do analizy.
Zobacz te wejścia:
w sumie oba spóźnione ale zdecydowałem się na wejście bo przednia H1 nie była zbyt długa, ta niedługa H1 potwierdziła odbicie i wszystko zakończyło się TP
screeny są m15 bo sa bardziej przejrzyste
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

TARKIN, co to za wskaźnik?
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

tro training wheels

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

TARKIN pisze:...co do FIBO planuje grac na m5 szybkimi skalpami według Ciebie próbowanie dodania FIBO ma sens na takim TF?
Jak najbardziej, przykład z przed chwili.

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

TeXs pisze:Jak najbardziej, przykład z przed chwili.
Jak ustawiasz Lutkoma do EU - TP, SL, TSL, ewentualnie do innych par?
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Krys - dwie strony wcześniej TeXs o tym pisał :

wejście w okolicach 38 a stop kilka pipsów ponad 50.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Luktoma używam tylko jako automat, który po uruchomieniu zlecenia wrzucam mi automatycznie Stopa i TP (np.SL=30 i TP=100) tylko po to aby w razie awarii prądu nie zostać bez niczego.

Po wejściu ustawiam już ręcznie SL i TP w zależności od poziomów Fibo - pisałem o tym już wcześniej jak i gdzie to robię.

pozdrawiam,
TeXs

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

OK, dzięki. Umknęła mi ta uwaga.
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

oto wejscie z dzisiaj... neie ukrywam ze mialem wczesniej 3 zle wejscia dzisiaj srednio tracilem 5 pipsow... ale za 4 razem zlapalem ruch 40 pipsowy jak widzicie wiec kolejny dzien na plus :) za 1 h ide do pracy wiec koncze na dzis... jak widzicie zastosowalem wszystkie zasady NLA oprocz jednego waznego czyli czekanie na utorzenie sie 2 kropki ( tam wyglada jakbym nawet nie czekal na 1 kropke ale tak naprawde to byly ostratnie sekundy do zakonczenia\swieczki m15, zauwazylem ze takie wchodzenie kilka sekund przed utworzeniem sie swieczki niewiele zwieksza ryzyko a nabija kilka pipsow wiecej). Jak widzicie mimo niskiej skutecznosci dzis 25% jestem na plus dzieki mojej dziwnej modyfikacji NLA i wchodzeniu przy ciasnych stopach 5-10 pipsow (ostanie wejscie bylo chyba SL 9 pipsow dzięki SAR, czasem pomaga mimo troche spoznionego wejscia jak narazie mnie nei zawodzi...)
Pieniądze są krwią tego świata...

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

HunterPL pisze:(ostanie wejscie bylo chyba SL 9 pipsow dzięki SAR, czasem pomaga mimo troche spoznionego wejscia jak narazie mnie nei zawodzi...)
Witaj,a'propos SAR ,to znalazłem kiedyś strategię skalpu,wymyślona przez kogoś tam, oparta jedynie na dwóch SAR o innych parametrach,przyznam ,że wygladało ciekawie.Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

ODPOWIEDZ