Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- klonmarcin
- Maniak
no ja staram się wchodzić na M5 i tam właśnie oznaczam szczyty i dołki, tak jak mówisz brak mi konsekwencji, bo dopiero pierwszy dzień stosuję PA

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
- klonmarcin
- Maniak
powiedzcie mi co robię źle miałem wejście zgodne z PA na poziomie czerwonej linii (long) no i sl następne juz dobre na razie kilka pipów na + albo coś robię źle albo nie rozumię, mam wrażenie że wchodzi się na koniec ruchu który się już odbył, co na to powiecie???

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
masz zly TF, zacznij od min H4 przygotowujac setup na D1. Wiem, ze na M5 gra sie fajnie i szybko ale to raczej dla zabawy i adrenaliny, chcesz powaznie traktowac trading to graj jak bankier, nie badz strzelcem (skalping), badz taktykiem - mysl i przewiduj..... podazaj za grubasami, oni wiedza gdzie stoja konfitury....klonmarcin pisze:powiedzcie mi co robię źle
PS. Jestem na wakacjach wiec sorki, ze zagladam sporadycznie. Wracam do gry pod koniec sierpnia.
Pozdrawiam wytrwalych w "naked" tradingu.......
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- Yigrashill
- Stały bywalec
Hej co sądzicie o moich ustawieniach , czy zaznaczyłem dobrze ?
Czy po HH można od razu zaznaczyć LL ?
Czy po HH można od razu zaznaczyć LL ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2009, 19:08 przez Yigrashill, łącznie zmieniany 3 razy.
SL zaliczylo...niestety,trzeba dalej szukac okazjiGRAJEK pisze:wydaje mi się, że bedziemy na eur usd testować kolejny setup czyli 1.4061.
Tam zaryzykuję eL ze stopem 35 pips.
target 1.4180
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
- pan_martino
- Gaduła