Umocnienie dolca ... chyba się wszystko zgadza

tak , pewnie że się może zrealizować,mohertrader pisze:Ja też nie jestem !hipcio pisze:Oczywiście nie jestem alfą a tym bardziej omegą
"Przyświecała" mi taka myśl , a czy się zrealizuje nie mam pojęcia ?
W sumie fajny plan,rayzeel pisze:Wg. moich prognoz na dziś i ewentualnie jutro, to EU zejdzie do 50 bądź 61,8 fibo, gdzie znajduje się również opór. Można zauważyć kształtowanie się RGR ... Dałem shorta w momencie kiedy zaczęły pojawiać się świece z coraz niższym High... Zobaczymy czy trafnie. Co do Jena to również widzę ten opór na 96 jak kolega powyżej i obstawiałbym odbicie od niego.
Umocnienie dolca ... chyba się wszystko zgadza
hej,dax pisze:james16 Chart Thread hipcio ? kawal dobrej roboty. ciesze sie, ze tutaj zagladasz.
hipcio pisze:jasne, zgoda bo może ja nie zrozumiałem, ale ja widzę niedokończoną świecę dzisiejszą a wczorajsza to solidne bulish, które przeslania poprzednią świecęmohertrader pisze:hipcio pisze:mohertrader napisał:
USD/JPY chyba będzie Down
nie sądzę żeby wiele niżej zjechało niż 96,00?
Należę do osobników wyjątkowo mało upartych , ale świece dzienne wyglądaja tak.
a to w PA oznacza wzrost dziś zwłaszcza że cena jest powyżej round nr 96 ?
Oczywiście nie jestem alfą a tym bardziej omegą ale ja to interpretuję jako wzrost dziś,
Pozdrawiam
extrasimonyx pisze:Wczoraj o 21-szej ciekawe wejscie na krótko w EURUSD w sumie +65pips