Najlepsze systemy Forex - Price Action
Przetrwanie na rynku to składowa kilku czynników, każdy ma mocniejsze i słabsze strony nad którymi musi pracować. Trzeba się przyglądać sobie i uczciwie reagować na pojawiające się symptomy błądzenia. A swoją drogą też jestem ciekawy jak wygląda historia osób praktykujących metody scalpingu FxLamera.
Sky is the limit
A no widzisz. Czyli tutaj pojawia się założenie, że brak "psychologicznego" podejścia to to samo co niekonsekwencja w trzymaniu się zasad. Czyli to samo co pisałem wcześniej : trzymasz się zasad - zarabiasz, nie trzymasz się- tracisz.Esco pisze:Większość osób nie potrafi trzymać się zasad jakiegokolwiek systemu i to jest właśnie ten aspekt "psychologii".
Mówisz o historii wyników przy użyciu tego systemu, cze też historia "życia" która spowodowała, że sięgnęli po ten system?mryko pisze:A swoją drogą też jestem ciekawy jak wygląda historia osób praktykujących metody scalpingu FxLamera.
"Choise, the problem is choise"
Dziwię się, że sam FXlamer nie chce yjawinić swoich wyników. Pamiętam temat z systemem Zicmara, który też ich nie chciał ujawnić i wszyscy ponim jechali...naciskali, że ma konto na podgladzie złożyć. A tutaj...nic! kompletna cisza na ten temat
Nawet gdyby sam autor nie zarabiał tym systemem nikt się o to nie pyta. Nikt nie ma wątpliwości...Czy to tylko dlatego, że jest znany na forum... lubiany...?

"Choise, the problem is choise"
Mówisz o tym systemie opartym o kanał cenowy tworzony przez średnie?Arturro pisze:Dziwię się, że sam FXlamer nie chce yjawinić swoich wyników. Pamiętam temat z systemem Zicmara, który też ich nie chciał ujawnić i wszyscy ponim jechali...naciskali, że ma konto na podgladzie złożyć. A tutaj...nic! kompletna cisza na ten tematNawet gdyby sam autor nie zarabiał tym systemem nikt się o to nie pyta. Nikt nie ma wątpliwości...Czy to tylko dlatego, że jest znany na forum... lubiany...?
-
- Stały bywalec