Najlepsze systemy Forex - Price Action

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Szymon80 pisze:a papierowa wersja mogła by wyjść ? Coś nie ma jeszcze całkowitego przekonania do ebooków. Lubię książki realne a nie wurtualne :-)
Pozostaje wydrukować.....
Bedzie dobrze, luz......
=================

skalpel_szczecin

Nieprzeczytany post autor: skalpel_szczecin »

MAXIMUS_nervus pisze:A o czym tam przeczytasz czego nie możesz się dowiedzieć z wątku "naked trading"??

Szczerze ? Ja kupiłem go po części z lenistwa, po cześci z oszczędności czasu którego nie mam zbyt wiele z powodu pracy - fakt cały wątek 196 stron na pewno jest w nim zawarty w sensie merytorycznym nie ma nic innego ale zeby przeczytać niemal 200 stron na forum potrzebowal bym calego dnia albo dwóch siedzenia przed kompem a tyle czasu nie mam. Ebooka czyta się w godzinkę i jest napisany wg mnie bardzo dobrze i co najważniejsze bez postów w stylu - co sądzicie o moim wejściu na edku

Osobiście - nie żałuje. Traktuje 60 zł jako inwestycję a nie wydatek jak np za 6 paczek papierosów które kiedyś paliłem

Awatar użytkownika
Dawiis
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dawiis »

Kupilem, przeczytalem, stosuje w praktyce.

Juz nawet sa pierwsze pozytywne efekty :D

Takze wystarczy mi podziekowac autorowi.

fxlamer, wielki szacun!

pin54
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pin54 »

Wa$$kII pisze:jakby ktoś chciał kupić to niech kupuje bezpośrednio u autora :) bez pośredników ;)
A da się ?

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Da się z mojej strony www, link w stopce.
Trzeba na pierwszej stronie podać email i imie, w mailu zwrotnym przesyłam numer konta.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

Gratuluje wydania ebooka:)
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

witam,
zainteresowanych ebookiem o scalpingu musze zmartwic, narazie zamiast ebooka jest płyta DVD z 4 godzinami szkolenia.
Po szczegóły zapraszam na moją stronę, link w stopce.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

No nareszcie,
pamiętaj o dedykacji dla mnie :)

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

jako (chyba) jeden z pierwszych kupiłem szkolenie FxLamera o skalpingu na dvd. W piątek dostałem jeszcze cieplutką płytę z kursem- niestety bez dedykacji ;-)

Co do samego kursu:
korzystałem już z kilku płatnych kursów oferowanych przez forumowiczów (moim zdaniem za wiedzę trzeba płacić i jest to całkowicie normalne) i muszę subiektywnie stwierdzić, że szkolenie FxLamera jest bardzo dobre.
Wszystko jest jasno i klarownie wyjaśnione. W trakcie 6 godzin materiału wideo Henryk wyjaśnia wszelkie aspekty skalpowania. System zaprezentowany na szkoleniu opiera się na PA i (modnych ostatnio) średnich. Jako jeden z niewielu, jest bardzo przejrzysty i jednoznaczny- łatwo (wzrokowo) znaleźć zgodne wejście i też na pierwszy "rzut oka" często widać potencjalnych zakres ruchu.
Żeby nie było, że za bardzo słodzę:
Ja każdy system, także i ten jest uznaniowy, ale w bardzo mały zakresie. Jeśli warunki są spełnione i analiza na wyższych TF jest ok- to nie zastanawiasz się i wchodzisz. W skład szkolenia wchodzą dwie nagrane sesje live trading i to jest prawdziwa wisienka na torcie- ale pokazane są tylko pozycje zyskowne, a dobrzy by było pokazać jak prowadzić (kiedy zamknąć) pozycje stratną ;-)

Prócz samego systemu autor omawia bardzo ważne kwestie jak koszty transakcyjne (spread+opłaty) przy skalpie, skrypty i narzędzia pomagające przy prowadzeniu pozycji, wybór brokera, tworzenie trading planu, itp. FxLamer kładzie bardzo duży nacisk na ochronę wypracowanych już zysków. Materiał wideo podzielony jest na rozdziały, co znacznie ułatwia przyswajanie wiedzy.
Generalnie moim zdaniem jedno z najlepszych oferowanych aktualnie szkoleń. Forma zapisu na dvd też trafiona, bo zawsze można sobie wrócić do każdego rozdziału. Ciekawą inicjatywą, jest zaproponowany przez autora mini konkurs kursantów.
Szkolenie polecam głównie średnio-zaawansowanym skalperom.

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

astra czy uwazasz ze dowiedziales sie czegos nowego (nie pytam ze zlosliwosci). Chodzi mi o to czy np. Ty (masz juz jakies doswiadczenie) nie uwazasz ze:
astra pisze:wybór brokera, tworzenie trading planu
sa zbedne?? nie ukrywam ze jak by sie w takim dvd z 6h znalazlo ok. 5h samych konkretow to byloby "to cos" ;) (kilkadzesiat wejsc dobrych i zlych)

ODPOWIEDZ