ostatnia pozycja.
Gram longa przeciwko wybicu z konsoli, ale zgodnie z trendem.
Również porzednia konsola broni przed spadkami.
Ogólnie na m1 to jest niezły kocioł bo cena niby zrobiła niższy wierzchołek i przebiła porzedni dołek ale traktuję to jako korektę
a jak myślałeś? zamyka jednocześnie wszystkie otwarte pozycje, to co chciałeś, chyba że chcesz sie z nim lączyć telepatycznie kiedy ma zamknąć jak nie po wciśnięciu guzika
Dokładanie nowej pozycji,do tego kilkakrotnie większej,nawet 10 x większej,wyzeruje Ci konto...chyba że masz na koncie 100 k...pytanie czy mając na realu 100k będzisz wchodził za 0,01 lota.
Napisałeś "jakoś uratowałem sytuację",ja bym powiedział",Los dał Ci jeszcze szanse.Albo wpadłeś w ten kanał,który doprowadza do szału sporo osób...
Wszystko się udaje,pięknie..nawet jak wejdę tragicznie,toi tak na plus wychodze...no jak tu tracić...wpłacam grubą kasę bo Bugatti już czeka.
Nie chcesz słuchać innych,ok,dlatego najlepiej wpłacić od razu chociaż te 200 zł,i się przekonać jak jest na prawdę.
Ja też si ę w to bawiłem,może aż tak nie piramidowałem strat,ale to wystarczyło żeby wyzerować kilka małych depo...Nigdy nie kończyło się to u mnie dobrze...Oczywiście można mając 10 tys grać na mikro,i się obsuwy nie boisz...ale jaki to ma sens?
Ink. pisze:skrypt któremu przypisujesz skrót klawiszowy np (ctr + C, czy co tam przypiszes) i tą kombinacją automatycznie będzie zamykać wszystkie otwarte w danym momencie pozycje
liczyłem że najpierw przypisuje się jakiś skrót kalwiszowy i dopiero po użyciu tego skrótu zamknięte zostaną pozycje...
Wrzuciłem to na wykres jako strategię i zamykał po kilku chwilach wszystkie pozycje.
Dodatkowo nowo otwarte pozycje równeż zamykał.
Dopiero po usunięciu go można było trzymać pozycje...
No tak to wlaśnie dziala, przypisujesz skryptowi skrot klawiszowy, i po tym on dziala, nie trzeba nic na wykres wrzucać
ty go chyba wrzuciłeś jako strategie wylącz tą opcje strategie i przypisz skryptowi skrot klawiszowy i powinno być ok