MYFXBOOK problem
- bartek1916
- Pasjonat
-
- Gaduła
mam taki problem w dzienniku pojawia się następujący komunikat
2012.06.01 17:36:08 Publisher: error connecting to ftp.myfxbook.com:21
2012.06.01 17:45:07 FTP: invalid answer [ftp.myfxbook.com] -
czym może być to spowodowane ?
edit - zresztą problem chyba rozwiązany- mimo tych błędów - nowe pozycje pojawiają się na myfxbook
2012.06.01 17:36:08 Publisher: error connecting to ftp.myfxbook.com:21
2012.06.01 17:45:07 FTP: invalid answer [ftp.myfxbook.com] -
czym może być to spowodowane ?
edit - zresztą problem chyba rozwiązany- mimo tych błędów - nowe pozycje pojawiają się na myfxbook
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
Brak aktywacji konta... Wcześniej bez problemu podpiąłem konto zagranicznego brokera i szybko zostało aktywowane. Próbowałem aktywować konta demo dwóch polskich brokerów i "pending" cały czas.
Wszystkie dane wklepane zgodnie z instruckcją, FTP, hasło inwestora, numery na MT4 oraz na koncie myfxbook.
O co tu chodzi?
Wszystkie dane wklepane zgodnie z instruckcją, FTP, hasło inwestora, numery na MT4 oraz na koncie myfxbook.
O co tu chodzi?
personov właśnie szukałem możliwości eksportu całych danych do html'a, a nie tylko ostatniego okresu, dzięks:)
mike_05 ten dodatek po wrzuceniu do każdego otwartego okienka będzie wysyłać dane na konto myfxbook od momentu pierwszej transakcji po uruchomieniu strategii, czy wczyta mi też dane historyczne?
mike_05 ten dodatek po wrzuceniu do każdego otwartego okienka będzie wysyłać dane na konto myfxbook od momentu pierwszej transakcji po uruchomieniu strategii, czy wczyta mi też dane historyczne?
Przesyła dane w takim czasie, jaki interwał ustawisz w parametrach. Jak nie będzie na początku żadnej transakcji, nie będzie co miał wysyłać, ale konto ci stworzy i zarejestruje.
To nie dodatek, tylko działa jak EA, trzeba na jakiś wolny wykres wrzucić i pozwolić czytać dll, które oczywiście trzeba też wgrać do katalogu libraries.
Róznica między rejestracja konta przez stronę myfx a tym EA jest taka, ze pierwsza metoda nie obciąza twojego systemu, tylko myfx czyta z serwera broka, EA natomiast wysyła dane z twojego mt4 i czasem jest tak, ze "wcina" sie w trakcie obsługi zleceń z brokiem i trochę może opóźnić niektóre komunikaty z serwerem broka no i trochę więcej zajmuje zasoby twojej maszyny. Do ostrego skalpu może przeszkadzać raczej.
To nie dodatek, tylko działa jak EA, trzeba na jakiś wolny wykres wrzucić i pozwolić czytać dll, które oczywiście trzeba też wgrać do katalogu libraries.
Róznica między rejestracja konta przez stronę myfx a tym EA jest taka, ze pierwsza metoda nie obciąza twojego systemu, tylko myfx czyta z serwera broka, EA natomiast wysyła dane z twojego mt4 i czasem jest tak, ze "wcina" sie w trakcie obsługi zleceń z brokiem i trochę może opóźnić niektóre komunikaty z serwerem broka no i trochę więcej zajmuje zasoby twojej maszyny. Do ostrego skalpu może przeszkadzać raczej.
Bardziej zależy mi właśnie na standardowej aktywacji. Nie będę się bawił w instalacje bo jestem zwolennikiem maksymalnego upraszczania sobie życia. Na razie będą musiały wystarczyć statystyki z eksportu historii w MT4. Jak założę konto real to spróbuje je aktywować na stronie. Może myfxbook po prostu nie lubi się z demkiem mojego brokera.
Re: MYFXBOOK problem
Witam, czy dzis tez macie problemy z myfxbook? nie dziala od rana opcja" dodaj konto"... nie moge wogole wejsc w "settings"....caly praktycznie dzien....macie podobnie? wiadomo co jest grane?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.