Możę ktoś doradzi

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
green7
Maniak
Maniak

Re: Możę ktoś doradzi

Post autor: green7 »

Piotr_P pisze: Forex4you - konta centowe, nie ma ograniczenia ilosci pozycji
Od nich lepiej trzymaj się z dala. Wpłaty owszem przyjmują - co do wypłat może być problem ...
Green
Obrazek
Obrazek

Piotr_P
Gaduła
Gaduła

Post autor: Piotr_P »

green7 pisze:
Piotr_P pisze: Forex4you - konta centowe, nie ma ograniczenia ilosci pozycji
Od nich lepiej trzymaj się z dala. Wpłaty owszem przyjmują - co do wypłat może być problem ...
Jeszcze od nich nie wyplacalem, zobaczymy jak bedzie,
na FPA sie akurat nie skarza za bardzo ....

Adrej
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: Adrej »

homosapiens pisze:Witam,

Potrzebuję brokera który będzie oferował:
1) w miarę wysoką dźwignię (1:500 i wyżej),
2) będzie miał wysoki (bądź bez) limit łącznych otwartych lot-ów,
3) można grać micro lotami,
4) będzie miał niski procent (Margin Call) przy którym wstrzymie automatycznie handel jak i co gorsza zamknięcie minusowych pozycji,
5) będzie jak najwyższy próg kapitału przy którym nie bedzie trzeba przechodzić na konta z mniejszą dźwignią lub brakiem możliwości grania micro lotami
6) jest bezpieczny oraz wypłacalny
7) spread mnie nie interesuje, nie interesuje mnie to czy zamrażają na jakiś czas kurs przy mocnych skokach ceny.

Czy ktos może cos podrzucić ciekawego?

http://forex-metal.com

piotrula63
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: piotrula63 »

Odpowiadam ze sporym opóźnieniem ale moze innym sie przyda. Ja jestem w ROBOFOREX juz pare lat. Teraz chyba nawet mają stronlke po polsku ale nie nie jestem pewien. Maja dwa rodzaje kont centowych. Wpłaty i wyplaty robie karta payoneer. Jeszcze nigdy nie było problemu. za 5 usd kase dostaniesz w ciagu kilku godzin. Wlasciwie to maja tyle rodzajów kont,że na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Mam tez za darmo VPS.Róznie z brkerami bywało ale z tym póki co idzie mi dobrze. Moze tylko musisz dobrze zrozumiec jak działaja ich bonusy bo moze to miec wplyw na twoje konto. Najlepiej bierz bonus i zapomnij ze go masz. Acha ktos tu pisał że konta ECN bezpieczne. ABSOLUTNA NIEPRAWDA. Na koncie ECN możesz obudzic sie z reka w nocniku bo moze zejsc ponizej depozytu no i sie broker upomni o swoje. Na MM jest zwykle ustalony procent,przy którym wylatujesz z rynku. Lepsze to niż długi. (Zycie mnie tego nauczyło) ECN jest dla profesjonalitów a MM dla zaczynajacych. Oczywiscie ECN wrzuca cie bezposrednio na rynek i to jest najwazniesze ale... jak toniesz to cie nie wyrzuci na brzeg. Jesli ktos zna brokra który zapemnia 100% bezpieczenstwa na ECN niech poda nazwe. Chetnie sie do takiego podłącze.

ODPOWIEDZ