mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
Zdażają się wam jakieś duże poślizgi prze zleceniach ze stopem jak rynek szaleje po jakiś publikacjach?? bo ostatnio wycieło mnie na stop loss o 5 pipsów niżej niż ustawiłem czy to normalne według was czy raczej takie sytuacje u tego brokera to żadkość???
- jamesfisher
- Pasjonat
Dziś zlecenie SELL STOP na EUR/USD ok 14. weszło z obsunięciem 1,5 pipsa (15 punktów). Cena szła w moim kierunku ale widać nie dane mi było otworzyć pozycji w "punkt". Natomiast SL wszedł praktycznie idealnie z dokładnością do 0,2 pipsa (2 punkty). W tym czasie nie było publikacji danych dla USA i strefy euro.Mlody22 pisze:Zdażają się wam jakieś duże poślizgi prze zleceniach ze stopem jak rynek szaleje po jakiś publikacjach?? bo ostatnio wycieło mnie na stop loss o 5 pipsów niżej niż ustawiłem czy to normalne według was czy raczej takie sytuacje u tego brokera to żadkość???
Wielkość pozycji wynosiła 1 lot.
to nie tak żle, widze że były dość gwałtowne ruchy przez pare minut, może dlatego że w tych godzinach ruszają amerykanie z giełdami ja miałem ten poślizg pod czas publikacj inflacj z Ameryki wiec poślizgi są le nie tak wielkie z tego co widze, chyba się skusze na ich oferte
A to nie zalezy od rynku przy tego typu brokerze? Po prostu np byl taki szybki ruch ze nasze zlecenie nie weszlo po cenie ktora chcielismy bo zostala szybko np wykupiona. Dobrze mysle?
Jest to zależne od rynku i jego aktualnej płynności ale pośrednio zależy to też od brokera (stopnia wielkości skupianej płynności i szybkości serwerów).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Pasjonat
Mam takie szybkie pytanie - czy w BRE muszę mieć tylko jeden czy mogę mieć więcej rachunków?
Możesz mieć więcej ale tylko w walucie PLN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Pasjonat
O to super. Dzięki za info. A wiesz może, jak można założyć dalsze rachunki (kolejne)? Chodzi mi o to, żeby mieć jeden rachunek do inwestowania bardziej przemyślanego a drugi do bardziej ryzykownego z niewielkim depo. A i chodzi mi o to, czy jest taka możliwość dla rachunków mikro?
Wchodzisz na stronie brokera, logujesz się do Mój FX i tam masz wszystkie opcje
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Pasjonat
Ogromne dzięki