mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
BSO to najsilniejszy punkt BRE, nie wyobrażam sobie trejdowania bez przeuwania szybko i płynnie TP I SL a do tego jeśli pokazuje kwoty w PLN to jest po prostu bajka
jest pipnie
Ja tego gówna po prostu nie potrzebuję jak też innych niepotrzebnych wodotrysków.
Drażni mnie to jedynie, bo zmniejsza czytelność moich własnych wskaźników.
Do modyfikowania SL jest strategia, którą sam, w/g własnych założeń i potrzeb napisałem.
Jeżeli ktoś nie kuma mql4, to musi z tego badziewia korzystać, dla mnie to po prostu niepotrzebny śmieć, którego nie mogę się pozbyć.
I (Beatles) nie można go usunąć jak każdej strategii, bo go tam nie ma - jest wbudowany w platformę.
Drażni mnie to jedynie, bo zmniejsza czytelność moich własnych wskaźników.
Do modyfikowania SL jest strategia, którą sam, w/g własnych założeń i potrzeb napisałem.
Jeżeli ktoś nie kuma mql4, to musi z tego badziewia korzystać, dla mnie to po prostu niepotrzebny śmieć, którego nie mogę się pozbyć.
I (Beatles) nie można go usunąć jak każdej strategii, bo go tam nie ma - jest wbudowany w platformę.
Żeby było wiadomo o czym mowa - BRe Smart Orders to strategia EA/narzędzie dostarczane w zestawie z platformą od BRE natomiast One Click Trading (strzałka przy OHLC w lewym górnym rogu, która rozwija szybkie kup/sprzedaj) to bajer dodawany w zestawie od MetaQuotes. To pierwsze można bez problemu wyłączyć natomiast to drugie z powodu jakiegoś błędu nie chce zniknąć, a to już robota dla twórców MT4 (na wersjach od innych brokerów jest tak samo)...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
A gdzie jest ta dłębokość rynku???
W platformie miala pozwalac sprawdzić głębokość rynku oraz wolumen dostępny na każdym poziomie cen bid i ask?
gdzie to mozna znalezc na platformie??
W platformie miala pozwalac sprawdzić głębokość rynku oraz wolumen dostępny na każdym poziomie cen bid i ask?
BRe Smart Orderskuchara23 pisze:A gdzie jest ta dłębokość rynku???

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Kalkulator w nowym BSO jest super !!!
wprawdzie sama już sobie napisałam wskaźnik wyświetlający na ekranie sumę prowizji i spreadu, ale cały kalkulator jest bardzo poręczny i nie zajmuje trwale miejsca na ekranie jako wskaźnik w osobnym oknie, zatem jest więcej miejsca na cenę i inne wskaźniki. Wszystko pod ręką i można łatwo wyłączyć.
brawo!
p.s. ostatnio siedzę tylko na BRE, inni brokerzy poszli w odstawkę
wprawdzie sama już sobie napisałam wskaźnik wyświetlający na ekranie sumę prowizji i spreadu, ale cały kalkulator jest bardzo poręczny i nie zajmuje trwale miejsca na ekranie jako wskaźnik w osobnym oknie, zatem jest więcej miejsca na cenę i inne wskaźniki. Wszystko pod ręką i można łatwo wyłączyć.
brawo!
p.s. ostatnio siedzę tylko na BRE, inni brokerzy poszli w odstawkę

Przegrałam z własnymi słabościami. Koniec z fx, zaczynam nowe życie i jestem zadowolona jak nigdy 

Wrzucam dwa screeny żeby wszyscy widzieli co dokładnie doszło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
BRAWO BRAWO BRAWO !
Tak trzymać, bez BSO nie da się trejdować ! Rozwijajcie to Panowie dalej ! Jeszcze testuję demo i zbieram doświadczenia ale pewnie to Wam dam zarobić i przyjdę z żywą gotówką
Tak trzymać, bez BSO nie da się trejdować ! Rozwijajcie to Panowie dalej ! Jeszcze testuję demo i zbieram doświadczenia ale pewnie to Wam dam zarobić i przyjdę z żywą gotówką

jest pipnie
- BRE FX ECN
- Gaduła
Na wstępnie chcielibyśmy zaznaczyć, iż cieszymy się z entuzjastycznego przyjęcia nowej wersji BSO i dziękujemy za sugestie dodatkowych funkcjonalności.
Jeżeli chodzi zaś o stosunek R:R, to rozważamy jego wdrożenie w zbliżających się wersjach BSO. W najbliższym wydaniu niestety jednak go nie będzie.
Miło jest nam również poinformować, iż BSO 3.0 jest w zaawansowanej fazie testów a jego release jest kwestią tygodni. Znajdą w nim Państwo funkcjonalności usprawniające zarządzanie kapitałem oraz zleceniami oczekującymi.
Opisana przez Pana funkcjonalność była przez nas rozważana. Z przykrością musimy jednak stwierdzić, iż nie będziemy jej implementować, ponieważ wiązałaby się ze znaczą ingerencją w platformę MT4 oraz narzutami obliczeniowymi. Doszliśmy do wniosku, że koszty związane z podświetlaniem "aktywnego"/"zaznaczonego" zlecenia w zakładce "Handel" na wykresie przewyższają potencjalne korzyści.Darooo pisze:Witam
Dwa słowa odnośnie platformy mt4 w BRE ,bradzo pomocny ...bardzo praktyczny jest patent z przesuwaniem ST TP jeszcze aby to usprawnić tak , ze jak wybieram którekolwiek z listy " grających zleceń , aby się ono podświetliło na wykresie
pozdrawiam
Jeżeli chodzi zaś o stosunek R:R, to rozważamy jego wdrożenie w zbliżających się wersjach BSO. W najbliższym wydaniu niestety jednak go nie będzie.
Miło jest nam również poinformować, iż BSO 3.0 jest w zaawansowanej fazie testów a jego release jest kwestią tygodni. Znajdą w nim Państwo funkcjonalności usprawniające zarządzanie kapitałem oraz zleceniami oczekującymi.
Witam,
bardzo powaznie mysle nad otwarciem relanego rachunku w Bre. Czytalem ten temat i zastanawia mnie kwestia prowizji. Znalazłem na ich stronie coś takiego:

Armada ma np cos takiego:
bardzo powaznie mysle nad otwarciem relanego rachunku w Bre. Czytalem ten temat i zastanawia mnie kwestia prowizji. Znalazłem na ich stronie coś takiego:
Nie znam się więc chciałem zapytać. Czy to wciąż dużo jak na brokera ECN czy mieści się w granicach przyzwoitości? Wiadomo, że każdy z nas chce płacić jak najmniej za prowizjeOd dnia 20 stycznia 2013 r. prowizja zostaje obniżona do poziomu: 0.0045% z dotychczasowego poziomu 0.0050%.

Armada ma np cos takiego:
Z tym, że jeżeli się nie mylę to w BRE płaci się prowizję tylko w jedną stronę.2 USD za pozycję wartości 100,000 USD (0.0020% wielkości zlecenia waluty bazowej). Na przykład, 1 lot na EUR/USD (100,000 Euro) daje prowizję €2 w jedną stronę