W tym temacie sa wskazniki i template
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=114792
Mega mix
Wypowiedź z 23-06-2009.
Przy procencie składanym wymiękam ... nie mówiąc już o 100-300 pipsach dziennie ...
I to na dodatek nie jest żaden wyczyn?
50 pipsów dziennie jednym lotem * 5 dni w tygodniu * 110 tygodni do dzisiaj to mamy jakieś $275.000 zysku ...Shadi pisze:Śmiało mogę powiedzieć, że 100-300 pips dziennie to nie jest żaden wyczyn. Choć wg mnie (tutaj pomógł Kerimb swoimi wyliczeniami w jakimś tam poście - za co ukłony i w jego stronę) lepiej wejść raz zrobić swoje 50 pips i wyłączyć FX na resztę dnia. 50 pips dziennie przy założeniu że gramy lotem daje nam pokaźną sumkę na koniec miesiąca ... ale wyliczenia polecam zrobić samemu.
Przy procencie składanym wymiękam ... nie mówiąc już o 100-300 pipsach dziennie ...
Chciałeś napisać coś mądrego, czy tylko tak wpadłeś sobie porozmawiać?Archanioł pisze:Wypowiedź z 23-06-2009.50 pipsów dziennie jednym lotem * 5 dni w tygodniu * 110 tygodni do dzisiaj to mamy jakieś $275.000 zysku ...Shadi pisze:Śmiało mogę powiedzieć, że 100-300 pips dziennie to nie jest żaden wyczyn. Choć wg mnie (tutaj pomógł Kerimb swoimi wyliczeniami w jakimś tam poście - za co ukłony i w jego stronę) lepiej wejść raz zrobić swoje 50 pips i wyłączyć FX na resztę dnia. 50 pips dziennie przy założeniu że gramy lotem daje nam pokaźną sumkę na koniec miesiąca ... ale wyliczenia polecam zrobić samemu.
Obsługę kalkulatora - znasz - to dobrze, a teraz prosimy o posty coś wnoszące do tematu albo o zamilknięcie.
Aby nie było od dawna tym systemem nie gram - co nie znaczy że dalej nie działa.
Podziękował serdecznie.polaczeq pisze:W tym temacie sa wskazniki i template
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=114792
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jako że temat skończył się gdzieś tak w 2009 to pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze. Otóż zrobienie 100-300 pipsów w dzień kiedy tylko rynek na to pozwala wcale nie jest tak dużym problemem. Znacznie trudniej jest zarabiać regularnie 50-60 pipsów niezależnie od tego jak rynek akurat "chodzi". Chodzi o pewną powtarzalność, która jest trudniejsza niż kilka przebłysków raz na jakiś czas.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.