Mega mix
Witam
Zauważyłem, że temat upadł a uważam, że system jest bardzo fajny i dochodowy i myślę, że warto by było kontynuować.
Chciałbym pokazać parę wejść na 3 parach tj. euro/usd, gbp/chf i usd/chf.
Jak policzyłem można było na nich zarobić ponad 360 pipsów (sporo jak na 1 dzień) mi udało się jedynie 240:)
P.S. Nadmienię, że jestem nowy na tym forum oraz na FOREX’ie mam nadzieje, że razem ‘pojedziemy’ dalej:D
Zauważyłem, że temat upadł a uważam, że system jest bardzo fajny i dochodowy i myślę, że warto by było kontynuować.
Chciałbym pokazać parę wejść na 3 parach tj. euro/usd, gbp/chf i usd/chf.
Jak policzyłem można było na nich zarobić ponad 360 pipsów (sporo jak na 1 dzień) mi udało się jedynie 240:)
P.S. Nadmienię, że jestem nowy na tym forum oraz na FOREX’ie mam nadzieje, że razem ‘pojedziemy’ dalej:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- bartek1916
- Pasjonat
Witam
, mam nadzieje, że jeszcze zaglądają w ten wątek co poniektórzy:) Kieruje do Was ten oto przykład niewypału z EUR/USD poniżej na wykresie. Chciałbym się dowiedziec co było przyczyną takiej wtopy?
, Czy to bliskośc Pivota? Nie było w tym czasie żadnych danych makro. Czy przeoczyłem może inny szczegół z AT?
Pozdrawiam

Pozdrawiam

-
- Gaduła
[quote="Noobee"]Witam
, mam nadzieje, że jeszcze zaglądają w ten wątek co poniektórzy:)
Witam
Ja zaglądam ponieważ po lekkich modyfikacjach ten styl gry mi podchodzi i co najważniejsze w dłuższej perspektywie czasu jest dochodowy
Ja używam: bez zmian MA(34),MA(89),CCI
Resztę powyrzucałem
TF 5min
Wejścia podobne jak w orginale
L-przebicie poprzedniego szczytu, cena nad MA34, MA34 nad MA(89) oraz CCI na niebiesko
dla S przeciwnie

Witam
Ja zaglądam ponieważ po lekkich modyfikacjach ten styl gry mi podchodzi i co najważniejsze w dłuższej perspektywie czasu jest dochodowy
Ja używam: bez zmian MA(34),MA(89),CCI
Resztę powyrzucałem
TF 5min
Wejścia podobne jak w orginale
L-przebicie poprzedniego szczytu, cena nad MA34, MA34 nad MA(89) oraz CCI na niebiesko
dla S przeciwnie

Pozdrawiam i pipsów życzę