Z tej strategii nie tyle zrezygnowałam, co przeniosłam ją w automat, zrobiłam testy, optymalizacje i zaczęłam zmieniać i ... nadal czeka na dokończenie "rozbabrana". Automat najlepiej i najszybciej sprawdza dobroć strategii. Powrócę do niej pewnie, bo ona jest ciekawym pomysłem, ma niestety pewien słaby moment, który zbyt mocno kosztuje wyniki.
Tak jest czasem ze strategia/automatem, że brakuje pomysłu jak cos zrobic (żeby coś dodatkowo osiągnąć czy też wyeliminować

) albo przychodzi fajny pomysł, ale ... na coś zupełnie innego.
I w ten sposób powstały 2 inne (gotowe już), a kolejna jest w początkowym stadium "montażu", tzn. jest pomysł i jest rozpoczęta, ale nie wiem jeszcze czy coś z niej wyjdzie fajnego. Kilka po drodze pomysłów na automat poległo niestety jako przynoszące za słabe wyniki.
A jeśli pytasz o kontynuację wątku.
Tak szczerze powiedziawszy to u mnie najgorzej jest z czasem, dlatego na forum też bywam gościem.
Budowa automatów naprawdę pochłania czas - kto je robi to wie. I to nie jest kwestia samej budowy, tylko optymalizacji, testów, wprowadzania zmian i znów testy, optymalizacje i tak w koło Macieju, aż będzie super albo ... do kosza
Na razie póki co mój wątek musi poczekać. Gdy skończę prace nad nią wtedy napiszę co z nią się stało - jak się zmieniła i czy "dała radę" w ostatecznym kształcie. Niestety nie potrafię ocenić kiedy to będzie, ale jeśli jesteś zainteresowany co się z nią stanie, to mogę Ci dać znać na priv, kiedy ten wątek "odżyje".
Powodzenia również