Luktom Visual Order Editor

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Fx_boy pisze:Tak, tylko po załadowaniu do wykresu nie wyskakuje okno "lvoe" tylko pojawiają się na wykresie linie SL i TP.
poniewaz jezeli uruchamiasz ta strategie jako skrypt musi miec ona na poczatku kodu :

Kod: Zaznacz cały

#property show_inputs
pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Pierz Andrzej pisze:poniewaz jezeli uruchamiasz ta strategie jako skrypt musi miec ona na poczatku kodu :
Kod: #property show_inputs
Dzięki, teraz otwiera się okno na wykresie. Myślę, że dalej już będzie ok.
Dziękuję i pozdrawiam.

trejo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: trejo »

Mike_Scofield pisze:
Gwyn_Bleidd pisze:Co to jest że mi ciągle wywala okno "potwierdź modyfikuj"?? Nie czaje....
Chyba masz zaznaczoną opcję "Zapytaj o potwierdzenie" w zakładce "Handel" ...
Miałem ten sam problem z "potwierdź modyfikuj". Chciałem sprawdzić potwierdzenia handlu, więc usunąłem indyka ze strategii. Okazuje się jednak, że po wrzuceniu go ponownie do indicators MT nie widzi ani "visual order editor" w opcji dodania do strategii, ani w ogóle we wskaźnikach własnych dodawanych na górze zielonym plusem.
Widzi go we wskaźnikach własnych w nawigatorze. Jest tam też opcja dodaj do wykresu, ale kompletnie nic się nie dzieje. Da się to jakoś naprostować?

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

trejo pisze:po wrzuceniu go ponownie do indicators
Wrzuć do mt4/experts

pawel forex
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pawel forex »

Witam
nie działają linki do blogu dotyczące close part i trailiing stop.
Proszę o informację:
1. jak ustawić cp level. closed level i cp lots, żeby podzielić pozycję 0.6 lota na trzy równe części co 20 pips ?
2. czy można używać trailing stop z Lvoe łacznie z trailing stop wbudowanym w mt4 ? TS w Lvoe kroczy za aktualną ceną począwszy od pierwszej +pip a ten z mt4 ukatywnia się po osiągnięciu zadeklarowanego poziomu zysku- np. kiedy ustawiam ts na 15 pips to po osiągnieciu 16 pips przestawia sl na 1 pip.
3. czy trailing stop w Lvoe przestaje działać po osiągnięciu poziomu BE ?
dziękuję

grzesiek_pociejewski
Bywalec
Bywalec

LVOE

Nieprzeczytany post autor: grzesiek_pociejewski »

Linki wlasnie poprawiamy. Przepraszamy za balagan ale jestesmy w trakcie zmiany strony. Co do pytania apropos LVOE to Kamil odpisal maila w tej sprawie mam nadzieje ze wszystko jasne.

Pozdrawiam serdecznie w imieniu
ekipy luktom.biz

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Witam, mam taki problem że jak przestawię sobię linię BE, to po chwili wraca ona z powrotem na domyślną wartość, ma ktoś pomysł co robię źle? :(

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

xspojlerx pisze:Witam, mam taki problem że jak przestawię sobię linię BE, to po chwili wraca ona z powrotem na domyślną wartość, ma ktoś pomysł co robię źle? :(
w innej zakladce w MT masz rowniez ten sam wykres i tam zaladowany LUKTOM VOE ze standardowymi wartosciami?

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Nie, mam po jednym wykresie na parę walutową...

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Witam.
Mam zapisane w pamięci LUKTOM VOE trzy symbole o róznych wartościach SL/TP czy VOE automatycznie rozpoznaje dane przechdząc z jednej pary walutowej do drugiej, czy trzeba wybrać za każdym razem daną parę walut z pamięci.

ODPOWIEDZ