LT

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mighty Baz pisze:oczywiscie, da sie, tyle ze trzeba zmienic nawyki. By ograc sie z innym spojrzeniem na wykres potrzeba ok 2 tyg, chyba ze ktos jest totalnym leszczem, wtedy idzie szybciej, bo nic nie wie o forexie, wiec zapominamy o złych nawykach.
Zauważyłem, ze większość sugeruje sie jakimis formacjami, a nie informacjami, stąd traderzy sa wiecej niż płochliwi (to z Kronik Riddicka Razz )
Mighty Baz, mógłbyś wskazać miejsce gdzie można znaleźć jakieś sensowne informacje na ten temat jakieś forum, książka?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

hm, ksiazek o czyms takim nie widzialem na oczy, na youtubach tez nie, mnie uczyl znajomy z City, jak czekalem na lotnisku w Londonie, od tamtej pory przestalem czytac cokolwiek o fx, oprocz waznych fundamentalnych info.

btw, spadam stad bo w koncu zasmiecam tylko watek jedynemu prawdziwemu, ujawnionemu hedgerowi na forum, wiec szacunek dla kolegi musi byc.

powodzenia@ll
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Mighty Baz pisze: ach, ty pewnie do konca zycia mi nie darujesz? Ucz sie ucz, a jak zdobedziesz pek kluczy zostaniesz dozorca!
A co ja mam tobie darować bo nie rozumiem ? :)

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

to żeście se pogadali

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Półbanda, jak ci idzie w końcu z hedgowaniem? Trzepiesz brokera?
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

do hedingowania trzeba mieć czysto mechaniczne sygnały - pracuje nad tym od dawna i nie jest to wcale proste :).

Tomek885
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tomek885 »

Mighty Baz pisze:Półbanda, jak ci idzie w końcu z hedgowaniem? Trzepiesz brokera?
:lol:

expedient warzywniaka

Mighty Baz pisze:Półbanda, jak ci idzie w końcu z hedgowaniem? Trzepiesz brokera?
tak
...
Panie
Majtki Bass

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Również gram na LT .Widzę ,że grasz na M1 również. Ja też grałem na tym "dupnym" interwale ,było dobrze dopóki nie zaczęło mi się wszystko mieszać ,za dużo było tych wszystkich LT ,więc przerzuciłem się na M5 ,efekty podobne ,a 5 razy mniej roboty :)

expedient warzywniaka

o widzisz juz zaczynam lekturke Twego żurka

ODPOWIEDZ