Lmax Exchange (MTF)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
10
63%
Poza paroma minusami są ok
3
19%
Przeciętny
1
6%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
FXMTF
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Lmax - gielda FX i CFD

Nieprzeczytany post autor: FXMTF »

ECN2 Trader działa w oparciu o FIX API.
Platforma transakcyjna "ECN2 Trader" (terminal klienta) jest podłączony do rachunku jaki klient ma otwarty bezpośrednio w LMAX Exchange. Bez względu czy jest to demo czy real. Klient łączy się ze swoim rachunkiem za pomocą tych samych danych jakie używa do logowania się na swoje konto w LMAX Exchange. To samo dotyczy zleceń, które kierowane są bezpośrednio na serwer LMAX Exchange (nie centrum danych USA). Każde zlecenie jest widoczne natychmiast na rachunku klienta online (Web Cllient) w LMAX. Klient nie jest uzależniony od serwera dostawcy platformy gdyż jego rachunek znajduje się bezpośrednio w LMAX. W wypadku problemu technicznego z platformą można kontrolować swoje zlecenia logując się na swoje konto w LMAX za pomocą przeglądarki lub mobilnie.
Z centrum danych w USA, platforma łączy się w celu pobrania aktualizacji, licencji itp. W wypadku gdy firma jest brokerem posiadającym tylko płynność z LMAX Exchange wtedy zlecenia realizowane są przez serwer dostawcy platformy.
Partner LMAX Global

Camaro69

Nieprzeczytany post autor: Camaro69 »

Jako użytkownik muszę potwierdzić słowa MaRCHeW - wszystko działa doskonale,dokładnie tak jak opisuje to FXMTF.Zero jakichkolwiek problemów,transakcje błyskawiczne -równie szybkie jak BATS czy Nasdaq,przelewy bezpłatne.Chociaż sam gram małymi kwotami bo forex dla mnie to tylko dodatek ale wiele osób gra po 50 lotów i nigdy nie narzeka.Według mnie to najlepsza teraz oferta na rynku,lepsza niż przereklamowany Dukascopy.Zobaczymy tylko czy utrzymają się na rynku przez dłuższy czas...

Awatar użytkownika
FXMTF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nowe funkcje platformy transakcyjnej Web Client LMAX Exchange:

1. Automatyczny SL i TP w oknie kwotowań danego instrumentu.

Obrazek

2. Client Portal - historia rachunku itp.

Obrazek

CFD: "UK 100" na platformie MetaTrader
Rynek pierwotny: FTSE 100
Standardowy lot: 10 kontraktów LMAX Exchange
Min. transakcja: 1 kontrakt
Margin: 1,50%
Prowizja: 0.25 GBP za kontrakt

LMAX Exchange otrzymuje nagrodę "Best FX Trading Platform - ECN/MTF" za najlepszą platformę instytucjonalną pokonując: FXall, Knight Hotspot FX i Bloomberg Tradebook.
Partner LMAX Global

Bloom
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bloom »

Witam,

Czy stnieje jakaś możliwość wpłaty środków do lmaxa w formie przelewu bankowego jeżeli nie mam konta w bzwbk ani bph?
Powiem szczerze że jest to mega niewygodne i dla mnie kompletnie niezrozumiałe dlaczego z innej instytucji bankowej takiego przelewu nie moge zrobic :?

Awatar użytkownika
FXMTF
Stały bywalec
Stały bywalec

Bloom pisze:Witam,

Czy stnieje jakaś możliwość wpłaty środków do lmaxa w formie przelewu bankowego jeżeli nie mam konta w bzwbk ani bph?
Powiem szczerze że jest to mega niewygodne i dla mnie kompletnie niezrozumiałe dlaczego z innej instytucji bankowej takiego przelewu nie moge zrobic :?
Witam,
Może Pan wpłacić z dowolnego konta bankowego, którego jest Pan właścicielem.
Partner LMAX Global

Bloom
Bywalec
Bywalec

Ok. Chyba już kumam - lista banków po wybraniu kraju to rachunki wewnętrzne lmaxa w tych instytucjach tak?

Awatar użytkownika
FXMTF
Stały bywalec
Stały bywalec

Po wyborze banku BZWBK lub BPH otrzymuje Pan dane do przelewu na rachunki LMAX Exchange w tych bankach. LMAX nie posiada innych rachunków w Polsce do wpłat w EUR. Jako tytuł przelewu wpisuje Pan kod znajdujący się w pozycji "Payment Reference"

-- Dodano: pn 25-02-2013, 22:58 --
Bloom pisze:Ok. Chyba już kumam - lista banków po wybraniu kraju to rachunki wewnętrzne lmaxa w tych instytucjach tak?
Tak
Partner LMAX Global

Bloom
Bywalec
Bywalec

Dziękuje bardzo

Awatar użytkownika
FXMTF
Stały bywalec
Stały bywalec

MultiCharts .NET Starter Edition

Z przyjemnością informujemy o nowej, darmowej wersji MultiCharts .NET Starter Edition z możliwością podłączenia rachunku LMAX Exchange.
MultiCharts .NET Starter Edition posiada wszystkie funkcje regularnej wersji MultiCharts. NET. Jedyne ograniczenie to możliwość handlu tylko na dwóch instrumentach finansowych jednocześnie.

Prowizja Spot FX: 0.002% wartości transakcji.
Partner LMAX Global

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mlody22 »

Witam jestem zainteresowany ofertą fxmtf chciałem wypróbować na koncie demo platforme ecn2 trader jak to zrobić??? Bo gdy wchodze na waszą strone i chce założyć konto mam do wyboru 3 platformy MT4 WebClient i multichart a gdzie ECN2 trader??

ODPOWIEDZ