Lmax Exchange (MTF)
Re: Lmax Exchange (MTF)
Jeśli jakiś IB udziela ogólnego rabatu to albo ściemnia, albo ryzykuje tym, że LMAX rozwiąże z nim umowę (więc i rabat będzie krótkotrwały).
Prowizje są zawsze negocjowane indywidualnie, czyli możesz zgłosić się do nas, mówisz jaki obrót planujesz generować, a my patrzymy co da się zrobić. LMAX nie ma sztywnych przedziałów z tabelą jak to jest np. w Dukascopy.
Prowizje są zawsze negocjowane indywidualnie, czyli możesz zgłosić się do nas, mówisz jaki obrót planujesz generować, a my patrzymy co da się zrobić. LMAX nie ma sztywnych przedziałów z tabelą jak to jest np. w Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jeszcze nie miałem zbytnio okazji robienia bankowych przelewów zagranicznych, więc mam pytanie jakie są standardowe opłaty za przelew z polskiego banku (np. mBank czy BZ WBK) na konto bankowe LMAX?
Każdy bank ma własny cennik, który jest na pewno dostępny na jego stronie internetowej. Zazwyczaj to wartości % od przelewanej kwoty z widełkami min.-max. .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam. Jak w praktyce wygląda wpłata/wypłata USD z polskiego banku do banku obsługującego Lmax(jakie są koszty).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Koszt wpłaty zalezy od cennika Twojego banku i zazwyczaj zajmuje do 2 dni roboczych. Wypłaty są darmowe i zajmują tyle samo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie wiem jaki jest twój bank ale np. w mBanku to wygląda to tak:FxTag pisze:Witam. Jak w praktyce wygląda wpłata/wypłata USD z polskiego banku do banku obsługującego Lmax(jakie są koszty).
Pozdrawiam
http://www.mbank.pl/pomoc/info/oplaty/ekonto.html
- dokonanie przelewu zagranicznego SWIFT (obowiązuje do 6.10.2014 r.):
0,25% kwoty przelewu, min. 20,00 zł, max. 200,00 zł
ORAZ
- zryczałtowana opłata telekomunikacyjna w obrocie SWIFT-owym, stosowana wobec zleceniodawców krajowych:
5,00 zł
Czyli minimum zapłacisz 25 PLN za przelew zagraniczny w mBanku.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Dlatego lepiej jest wybrać walutę EUR i dokonać przelewu SEPA za 5 EUR niezależnie od kwoty
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
W jakim banku przelewu SEPA kosztują 5 EUR?raposo pisze:Dlatego lepiej jest wybrać walutę EUR i dokonać przelewu SEPA za 5 EUR niezależnie od kwoty.
Witam. Zapytałem w praktyce, dlatego, że nie zbadane są ścieżki przelewu
Bank wyjściowy i docelowy swoje, a banki pośredniczące (bo i takie mogą być swoje).
A USD dlatego, że kupiłem trochę realnie w czasie kiedy był po 3,01 i mogły by popracować.
Pozdrawiam

A USD dlatego, że kupiłem trochę realnie w czasie kiedy był po 3,01 i mogły by popracować.
Pozdrawiam
"Przejęzyczenie" z rozpędureQuorter pisze:W jakim banku przelewu SEPA kosztują 5 EUR?raposo pisze:Dlatego lepiej jest wybrać walutę EUR i dokonać przelewu SEPA za 5 EUR niezależnie od kwoty.

-- śr 01-10-2014, 8:04 --
To czy banki pośredniczące wystąpią po drodze zależy od tego czy Twój bank ma podpisaną umowę z bankiem LMAXa (Bank of America). W kwestii wypłat Cię to nie interesuje, bo koszty ponosi LMAX.FxTag pisze:Witam. Zapytałem w praktyce, dlatego, że nie zbadane są ścieżki przelewuBank wyjściowy i docelowy swoje, a banki pośredniczące (bo i takie mogą być swoje).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu