"Łapacz trendów"

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
HanSolo1
Gaduła
Gaduła

Re: "Łapacz trendów"

Nieprzeczytany post autor: HanSolo1 »

fajny setup :)

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

@HanSolo1 - dzięki ale i tak mam nadal problemy z psychiką i twardymi zasadami. Ale póki co real na tej strategi codziennie na + :)
No pain, no gain

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Fajnie że na plus gratulacje, ale z tego co widzę bierzesz po kilka pips przy sporym ryzyku, kilka wpadek zje Ci cały zysk.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Microbi pisze:Fajnie że na plus gratulacje, ale z tego co widzę bierzesz po kilka pips przy sporym ryzyku, kilka wpadek zje Ci cały zysk.
Pracuję nad tym :)
No pain, no gain

Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

Adriano od momentu zalozenia tego watku jestem stalym czytelnikiem. Prosty ale skuteczny system stworzyles. Po prostu dziala jak ta lala. Ze skutecznoscia nie schodze ponizej 80 %. Aby sie jakos odwdzieczyc wlasnie tworze Ea. Do konca .arca powinienem sie z tym uporac. Jeszcze raz szacun.
Gdyby temat tego konkursu byl aktualny to moge dorzucic z 10.000 zl do puli.

A do moderatora warto zglosic ten temat do pochwaly. Jal dla mnie podnosi on wartosc forum.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Takie EA byłoby czymś super. Ja sie kompletnie nie znam na takich rzeczach. A tak ludzie mogliby sobie to wrzucić nawet do testera strategii i zobaczyć, że faktycznie zarabia.

-- Dodano: 05 lut 2014, 20:29 --

A tu macie wyniki testowanego od 3 dni systemu opartego o zmodyfikowany mocno ADX.

Obrazek
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

dioor
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dioor »

@adrianoforex-udostępnisz go czy nie bardzo? chodzi mi o ten adx...
Only the Best Trance Music-A State of Trance

Adrianoforex
Maniak
Maniak

dioor pisze:@adrianoforex-udostępnisz go czy nie bardzo? chodzi mi o ten adx...

Pewnie, że udostępnię podobnie jak i ten tutaj. Mam już propozycję, że dwóch forumowiczów obydwa systemy zmieni w EA. I wszystko będzie dostepne za darmochę tutaj. Tylko temu ADX dajmy troche pożyć. Faza testów trwa raptem 3 dzień. :mrgreen:

-- Dodano: 05 lut 2014, 23:16 --

Na dziś koniec testowania ADX. najważniejsze, ze na plusie, ale cały czas nie czuję się zbyt dobrze z tym sposobem zarabiania. Może jestem a bardzo uprzedzony?

Obrazek

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Silezia

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

zmieni się cykl, ta interpretacja umrze i narodzi się inna zyskowna... Póki co korzystać ;)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Silezia to chodziło mo prawie jeden rok i siedem miesięcy. Jednak nie ukrywam, że sie przy tym męczylem. Najpierw grałem na H1 ale czekanie na sygnał mnie dobijało. Potem przeszedłem na M5 ale po czasie też było mi słabo. Potem przyszła modyfikacja obecnej strategii i na nia przeskoczyłem. Jak ma hulać to będzie hulać. Jeśli system nie jest oparty na oscylatorach to zmiana nastawienia rynku nie ma znaczenia. To tak na prawde praca tylko na wykresie przy minimalnym wykorzsystaniu średniej kroczącej.

ODPOWIEDZ