Pozdrawiam!

W wyborze broka bonus jest ostatnim elementem jakim bym się kierował...TeO pisze:Witam, czas wybrać pierwszego brokera na "real", interesującą mnie platformą jest mt4. Przeczytałem już setki stron o różnych brokerach i szczerze mówiąc nie jestem w stanie wybrać lidera, myślałem, że jest nim IronFX ze względu na pokaźny bonus, ale po ostatnich informacjach spadł w moim rankingu. Więc może Admiral? Prosiłbym o wypowiedź ludzi mających aktualne dane na temat brokerów, z góry wielkie dzięki! Dodam też, że kwota, jaką zamierzam wpłacić to tysiąc złotych (student).
Pozdrawiam!
Lepsze i ciekawsze na pewno... Ale na początek to nie jest zły wybór. MT4 ma tę zaletę, że zna ją prawie każdy. Jest masa instrukcji, tutoriali, wskaźników, narzędzi... Jak czegoś nie wiesz to zawsze ktoś pomoże. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że jest dość intuicyjna. Stąd też na start OK, a potem możemy próbować czegoś innego...zbisow pisze:mt4 tez nie powinna głównym kryterium wyboru brokera, zresztą są dużo lepsze i ciekawsze platformy
nieprawdopodobna ilość dostępnych wskaźników na MT4 dla wielu pretendujących do bycia traderem jest pułapką , z której wydostać się nie jest im łatwo...raposo pisze:Lepsze i ciekawsze na pewno... Ale na początek to nie jest zły wybór. MT4 ma tę zaletę, że zna ją prawie każdy. Jest masa instrukcji, tutoriali, wskaźników, narzędzi... Jak czegoś nie wiesz to zawsze ktoś pomoże. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że jest dość intuicyjna. Stąd też na start OK, a potem możemy próbować czegoś innego...zbisow pisze:mt4 tez nie powinna głównym kryterium wyboru brokera, zresztą są dużo lepsze i ciekawsze platformy
Tak jak ktoś wyżej wspominał wybór brokera na postawie oferowanego bonusu jest jednym z gorszych pomysłów.TeO pisze:Witam, czas wybrać pierwszego brokera na "real", interesującą mnie platformą jest mt4. Przeczytałem już setki stron o różnych brokerach i szczerze mówiąc nie jestem w stanie wybrać lidera, myślałem, że jest nim IronFX ze względu na pokaźny bonus, ale po ostatnich informacjach spadł w moim rankingu. Więc może Admiral? Prosiłbym o wypowiedź ludzi mających aktualne dane na temat brokerów, z góry wielkie dzięki! Dodam też, że kwota, jaką zamierzam wpłacić to tysiąc złotych (student).
Pozdrawiam!