kopiowanie zleceń
-
- Stały bywalec
Re: kopiowanie zleceń
Niestety źle zrozumiałem tą babe i maksymalnie można mieć otwarte pozycje po 0.01 tak jak meneger.Jej chodziło o to,że jak meneger otworzy pozycje np. 0.10 a ty masz połowę jego depozytu to u ciebie otworzy 0.05.No i d..a blada
-
- Stały bywalec
Jeszcze jedno pytanie.Ten przycisk(włącz strategie) o którym pisze trader czasem sam się wyłącza.Macie jakiś sposób na to?
Przycisk "włącz strategię" dezaktywuje się sam w momencie przelogowywania na inny rachunek lub zmianie profilu. Możesz tę opcję wyłączyć w
Narzędzia
Opcje
Strategie
druga i trzecia opcja od góry.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Dzięki.Pomogło
-
- Stały bywalec
Jeszcze takie pytanie z innej beczki.Wiecie może jak wyłączyć dźwięki platformy(np.przy włączeniu)?
Usun pliki z katalogu Sounds z MT4.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Usunąłem wszystkie pliki z tego katalogu i już nie ma tego dźwięku,ale w zamian jest inny.?
Ajjj zapomniałem. Jest jeszcze opcja w Narzędzia
Opcje
Wydarzenia i tam możesz je normalnie wyłączyć, a usunięte pliki możesz przywrócić. Jak ich już nie masz to daj znać, wrzucę Ci w załączniku.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Dzięki raposo.Pomogło.Tamte co usunąłem już sobie przywróciłem.Pozdro
A ja mam takie pytanie czy jest jakis EA co będzie otwierał i zamykał pozycję na podstawie sygnałów które przychodzą na maila ?