kopiowanie sygnałów z telegram do mt4, mt5

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

kopiowanie sygnałów z telegram do mt4, mt5

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Witam. Czy ktos stsował jakąś kopiarke zczytujaca sygnały z Telegram i kopiujaca je na MT4. Znalazłem takie: TelegramFxCopier, Telegram Copier, Copygram.app. Na ich temat sa rózne opinie, szczególnie odnosnie Copygram.app, która według mnie wyglada najbardziej atrakcyjnie...Czy ktos stosował jakąś kopiarke w praktyce?
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: kopiowanie sygnałów z telegram do mt4, mt5

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Myślisz ze jest w ogolę sens bawienie sie w kopiowanie z telegrama ? te sygnały maja jakaś sensowną wartość w czasach gdzie na wielkich platformach możesz sprawdzić wszystkie statystki danego systemu zanim zaczniesz go kopiować ?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Hej Tantric. Znalazłeś kogoś ciekawego ? Dasz jakieś linki ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

napiszę w weekend
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Tu dwie grupy godne uwagi. Jest ich więcej. Na niektórych wystarczy otworzyć konto z linka polegającego a niektóre są płatne. Jak zaczniecie szukać w Telegramie, to on sam podsuwa tematyczne grupy.
Kopiarki, jaką znalazłem zamieszczę kiedy indziej, bo teraz na wakacjach jestem.
Jeżeli ktoś znalazł jakąś dobrą kopiarke do kopiowania z telegrama oczywiscie, to proszę o info.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Tu jeszcze jeden ciekawy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

te wszystkie grupy to takim scamem zajerzdzają że tragedia, gość z ostatniego postu tez all in na złoto a zysk brany marginalny i w dodatku bez SL, bedzie sie udawać do czasu az pójdzie przeciw nam jakaś szpila

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
02 sie 2024, 12:52
te wszystkie grupy to takim scamem zajerzdzają że tragedia, gość z ostatniego postu tez all in na złoto a zysk brany marginalny i w dodatku bez SL, bedzie sie udawać do czasu az pójdzie przeciw nam jakaś szpila
Nikt Cię nie namawia. Serol666 zapytał, to odpowiedziałem. Po co to w ogóle czytasz , skoro wszystko wiesz lepiej...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Tak dodaje kontekst od siebie, widzisz rozmawiacie tutaj jak wyjadacze rynku zarejestrowani paręnaście lat temu. Ktoś nowy mógłby odnieść wrażenie że takie coś ma sens. Otóż nie ma. Przynajmniej nie przykłady które podałeś. Inna sprawa copytrqding na telegramie nigdy nie był i raczej nie będzie rozwiązaniem problemów z tradingiem. I powinno się to tak samo piętnować jak szkoleniowców. Szczególnie że jest mnóstwo platform gdzie możesz kopiować zweryfikowane konta z historią transakcji a nie gościa co pozuje z telefonem w wynajętym lambo

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
02 sie 2024, 19:56
Tak dodaje kontekst od siebie, widzisz rozmawiacie tutaj jak wyjadacze rynku zarejestrowani paręnaście lat temu. Ktoś nowy mógłby odnieść wrażenie że takie coś ma sens. Otóż nie ma. Przynajmniej nie przykłady które podałeś. Inna sprawa copytrqding na telegramie nigdy nie był i raczej nie będzie rozwiązaniem problemów z tradingiem. I powinno się to tak samo piętnować jak szkoleniowców. Szczególnie że jest mnóstwo platform gdzie możesz kopiować zweryfikowane konta z historią transakcji a nie gościa co pozuje z telefonem w wynajętym lambo
Nie wiem czy przyszło Ci do głowy, że nie wszyscy mają czas na daytrading. Jeżeli jest jakaś możliwość skopiowania sygnałów daytradingowych, , to korzystam, to wszystko. Jeżeli ktoś ma ponad 200k członków grupy, sprawdzam co od dłuższego czasu, to dla mnie jest ok. Ty możesz dalej mieć swoje zdanie a ja swoje, nikogo na nic nie namawiam. Zadałem pytanie i od razu naskoczyles na mnie. To takie polusowskie...Tak na marginesie, u gościa poranny sygnał zawsze łapie minimum tp1 a czasami przekracza 2-3 krotnie tp3

ODPOWIEDZ