Konkurs mForex Trader - pula nagród 150 000 PLN. Start 31.03
Re: Konkurs mForex Trader - pula nagród 150 000 PLN. Start 3
I bardzo dobrze, że jest taki stop-out. Znacznie zmniejszy to liczbę "szczęśliwych" zwycięzców 

Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU
Raczej dyskryminacja dla długoterminowców
Nawet przy koncie VIP nacisk jest kładziony na bardzo czeste zagrania... no ale trzeba się dostosować. W każdym bądź razie na swieczkach D1 ciężko będzie pograc na maxa przy Stopie 20 pipsow... i narta.... no ale od czego jest MM i złożenie 30 zlecen po 0,10 zamiast jednego za 3 loty
W realu może być i 200 % stop out ale na demku mogli se darować 

Gdyby "se darowali" to znaleźliby się tacy, ktorzy twierdziliby, że są oszukiwani, bo na demie jest tak, a na realu tak. 80% to nie żadna tragedia. Większość polskich brokerów ma ustalone podobne wartości.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
warunki dla wszystkich są takie same wiec o co chodzi ? 

Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
te 80% to przesada, w końcu to zabawa dla dorosyłch ludzi więc nawet w realu takie dziwne niby ulepszenia dla "dobra klienta" to jakąś starą epoką zalatuje. ja się jeszcze u żadnego broka z czymś takim nie spotkałem więc to raczej nie jest tak u większości, a kilkuletnie doświadczenie posiadam a i rynek obserwuję.
ja już w tym konkursie raczej nic nie wygram, bo widze po rankingu że pensionariusze psychiatryków też biorą udział,
hehehe, ale i tak jest fajnie, szkoda tylko tych 80%, bo nie lubię jak ktoś za mnie decyduje kiedy mam wymięknąć,
ale to już taka uwaga dla kont real, konkurs to konkurs i można zasady zrobić jakie pasi.
ja już w tym konkursie raczej nic nie wygram, bo widze po rankingu że pensionariusze psychiatryków też biorą udział,
hehehe, ale i tak jest fajnie, szkoda tylko tych 80%, bo nie lubię jak ktoś za mnie decyduje kiedy mam wymięknąć,
ale to już taka uwaga dla kont real, konkurs to konkurs i można zasady zrobić jakie pasi.
Problem z matematyką? Balance 11.105,39 a w rankingu 2,86%. Jak to jest liczone?
Siemka
150 tys na nagrody i na infrastrukture zabrakło...Weźcie sobie jaj nie róbcie. Przydałby sie reset kont konkursowych, bo obecni liderzy zawdzieczaja pewnie swoje miejsca obserwacji roznicy cen. Wam tez potrzebny reset , sześciomiesięczny, bo wyraźnie jesteście zmeczeni.
150 tys na nagrody i na infrastrukture zabrakło...Weźcie sobie jaj nie róbcie. Przydałby sie reset kont konkursowych, bo obecni liderzy zawdzieczaja pewnie swoje miejsca obserwacji roznicy cen. Wam tez potrzebny reset , sześciomiesięczny, bo wyraźnie jesteście zmeczeni.
I saw you twice...
Try again.
Try again.
A ja mam inne pytanie.
Zona bierze udział w tym konkursie. Czy w zwiazku z tym ja ez moge do niego przystapic. Oczywistym jest ze bedziemy uzywac tego samego IP. Czy to jest zgodne z regulaminem i czy ewentualnie nie zdyskwalifikuja ją albo mnie do odebrania nagrody?
Zona bierze udział w tym konkursie. Czy w zwiazku z tym ja ez moge do niego przystapic. Oczywistym jest ze bedziemy uzywac tego samego IP. Czy to jest zgodne z regulaminem i czy ewentualnie nie zdyskwalifikuja ją albo mnie do odebrania nagrody?
Ok. 7000 uczestników, ok. 1000 osób nad kreską 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
WBK 80%4ex pisze:te 80% to przesada [...]
Alior 90%
ING 130%
Więc porównując do polskiej konkurencji ECN wypada to nawet dość korzystnie. Pomijam tutaj brokerów Market Maker, bo im to akurat zależy żeby klienci jak najwięcej u nich zostawili...
Jeśli chodzi o pozostałe pytania to zachęcam do zapoznania się z regulaminem. Jest w nim również zawarta formuła matematyczna wyliczająca stopę zwrotu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu