Nagrody nie otrzymałem do dzisiaj.rafino pisze:Dostaliście już nagrody? Miały się pojawić na rachunkach do 18 sierpnia.
BEZ KOMENTARZA ...
Nagrody nie otrzymałem do dzisiaj.rafino pisze:Dostaliście już nagrody? Miały się pojawić na rachunkach do 18 sierpnia.

OK, nagroda wpłynęła ok. godz. 15.00.BM Alior Bank pisze:Witamy,
Proszę sprawdzić rachunki - nagrody zostały wypłacone. Przepraszamy za opóźnienie.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
voyt pisze:OK, nagroda wpłynęła ok. godz. 15.00.BM Alior Bank pisze:Witamy,
Proszę sprawdzić rachunki - nagrody zostały wypłacone. Przepraszamy za opóźnienie.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
To rzeczywiście była mała wpadka z ich strony. Może miało to związek np. z odprowadzeniem podatku?rafino pisze:voyt pisze:OK, nagroda wpłynęła ok. godz. 15.00.BM Alior Bank pisze:Witamy,
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
U mnie też już jest, ale jakiś niesmak pozostaje. Wcześniej,po zgłoszeniu problemu, mailowo zapewniono mnie, że nagroda wpłynie wczoraj, czyli dzień po terminie, wpłynęła dzisiaj. Może i się czepiam, ale zaksięgowanie nagród dla 50 zwycięzców chyba nie jest jakoś wyjątkowo skomplikowane. W połączeniu z wcześniejszymi problemami z rankingiem i jego aktualizacją cała organizacja konkursu wygląda co najmniej blado. Chyba brakuje tam ludzi do pracy. Ponad miesiąc nie wystarczył na ogarnięcie wypłat...
 Jest to pierwsza edycja konkursu, pewnie po takich doświadczeniach, kolejne edycje będą lepiej zorganizowane.
 Jest to pierwsza edycja konkursu, pewnie po takich doświadczeniach, kolejne edycje będą lepiej zorganizowane.