Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
Pozwólcie, że wtrącę swoje trzy grosze. Nie chcę się wymądrzać, bo nie uczestniczyłem w dyskusji, ale wydaje mi się, że nie warto przywiązywać się do świec z konkretnego TF w tym sensie, że czasem warto je na tymże TFie połączyć. Tak jak ktoś tu pisał o spatial inteligence. Czyli coś na tej zasadzie pokazanej na obrazkach formacji, choć w tym przypadku to raczej będą świece w jedną stronę (nie na odwrócenie)...
Zobaczcie też obrazek z aktualnej M5 z edka (po połączeniu M70 lub więcej - zależy kiedy zawróci, żeby zrobić korektę). Jeśli zawróci, to prawdopodobnie do ZL i potem UP. Ja tak to widzę...
Zobaczcie też obrazek z aktualnej M5 z edka (po połączeniu M70 lub więcej - zależy kiedy zawróci, żeby zrobić korektę). Jeśli zawróci, to prawdopodobnie do ZL i potem UP. Ja tak to widzę...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a wiec broker AM, i screeny z H4 i H1, ..
teraz dane to nie wiem jak wplyna na sytuacje ale jak pęknie ZL z H1 to mysle ze bedzie okazja do szukania szortow.
teraz dane to nie wiem jak wplyna na sytuacje ale jak pęknie ZL z H1 to mysle ze bedzie okazja do szukania szortow.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
a pokazalbys u Ciebie jak to wyglada??saku82pl pisze:hehe, patrzac na fxpro i xtb zupelnie inne swiece, wychodzi na to ze trzeba by uzywac 4 roznych brokerow zeby wszystkie mozliwe zlki wylapac, ale nie wiem kto to by wtedy ogarnał??
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
luzik
Dodano po 7 minutach:
k... 1,5 pipsa wyzej i bym w to wszedl!!!! czekalem, czekalem i sie nie doczekalem!!!
zielona gorna linia to mialo byc moje wejscie na tym edku, wyzej jest ZL h1 malo widoczne tutaj, ale jest
to by bylo 20pipsow w 10 minut
Dodano po 7 minutach:
k... 1,5 pipsa wyzej i bym w to wszedl!!!! czekalem, czekalem i sie nie doczekalem!!!
zielona gorna linia to mialo byc moje wejscie na tym edku, wyzej jest ZL h1 malo widoczne tutaj, ale jest
to by bylo 20pipsow w 10 minut