Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
czyli warto poczekac az cena dotrze i znajdzie sie w ZLce kolo 1.5288 i wtedy szukac np na M15 potwierdzenia w momo, nie? z targetem w okolicy tej godzinowej ZL ktora moze teraz powstrzyma spadki...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
nie wiem czy dobrze sie wyraze ale czy Ty jak widzisz np setup na 1H lub H4 i przeskakujesz na np M15 to wchodzisz wtedy kiedy cena jedynie dotknie ZL z interwalu M15?ALTEC pisze:masz wykres.dotyka ZL mamy momo i akcja.
z ciekawosci a gdzie ustawiles SL?saku82pl pisze:pod prad dla zl h4 dla wzrostow, ale dalo rade wziac 20p, jakies uwagi?
Dodano po 1 minutach:
jak to? ja widze ZL na spadki...saku82pl pisze:pod prad dla zl h4 dla wzrostow
- Mike_Scofield
- Pasjonat
To system uznaniowy, każdy widzi to, co chcesgorn pisze:saku82pl napisał:
pod prad dla zl h4 dla wzrostow
jak to? ja widze ZL na spadki...

Niektórzy mają nawet inne wykresy

"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
nigdzie, obserwowowalem cene, gdyby pierwsza lub druga swieca po wejsciu w poz zamknelaby sie przeciwko mnie to zamykam
Dodano po 2 minutach:
ahh, chyba tak mike, wazne zeby kazdy cos dla siebie urwał
Dodano po 2 minutach:
ahh, chyba tak mike, wazne zeby kazdy cos dla siebie urwał

"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
Bzdura totalna! Jak zaczniesz widziec w końcu ZL to będziesz wiedział że nie ma tu miejsca na domysły!Cena zawsze robi to samo od H4 do H4 od D1 do D1 od W1 do W1 nie pójdzie w góre jak nie dotknie jakiejś ZL nie pójdzie w dół jak nie dotknie jakiejś ZL.Ale żeby to zrozumiec musisz stosować special intelect jak pisze MO albo tak jak ja dwóch platform na których świeczki są przesunięte.Mike_Scofield pisze:To system uznaniowy, każdy widzi to, co chce
Widzisz a ty nie czytasz tego co ja pisze napisałem we wcześniejszych postach.Shadi pisze:Widzisz - pytałem o te następne świece.... a Ty mi mówisz o tym L....
Chodzło mi tu ote dane które wystrzeliły GU do góry.ALTEC pisze:A jeśli chodzi o tego longa na Gu to z punktu systemu nie widzialem wejścia chyba że na H1 ale to musiałbym grać na odbicie od ZL a ja nigdy nie wchodze bez potwierdzenia.
Nie ma tam żadnego potwierdzenia na longa.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, 11:15 przez ALTEC, łącznie zmieniany 1 raz.