Pięknie czytacz Zl-ki

Pozdrawiam
Również witam RAY of Sunshine i dzięki, trochę się podszkoliłem przez ostatni czasRAY of Sunshine pisze:Witaj Thorez po dłuższej przerwie.
Pięknie czytacz Zl-ki Applause Czy mogłbyś rzucić okiem na mój screen i powiedzieć, dlaczego czailiśmy się na wejście na tym samym poziomie, jednak Ty wyczekałeś dłużej i profitowałeś, ja wlazłem wcześniej i Sl-lowałem? Wink Wlazłem po momo z M1 w obszarze zaznaczonym na niebiesko czyli Zl z M5.
Pozdrawiam
Gram tylko EUR/USD. Nie skupiam się tylko na jednym TF dlatego dzisiaj widziałem dużo wejść. Cena zmienia prędkość i tworzy mniejsze lub większe moma, dlatego trzeba się dostosować do sytuacji.malsehen pisze:Thorez, dzisiaj na H1 na edku chyba brak było wejść. Jak Ty to widziałeś ?
Tylko na M15 koło 16 był fajny sygnał. Niższych TF nie liczę. Walczyłeś na jakiś innych parach ?
malsehen pisze:RAY of Sunshine, zerknij na M15.
P.s. a jeszcze lepiej na H1 Smile
Dzięki koledzyThorez pisze:ale pozwoliłem sobie rozrysować analizę tamtego momentu na wykresie M1.
DziękiRAY of Sunshine pisze:Wnioskuję o pochwałę za chęć pomocy n
Muszę Wam powiedzieć że strasznie nie lubię wrzucać swoich wejść, po prostu czuje się spokojniejszy psychicznie gdy tylko ja wiem ile pipsów zrobiłem. Chyba że miałeś na myśli wiedzę w postaci rysunków, liczę też na Wasze analizyRAY of Sunshine pisze:Kolego Thorez jeżeli mógłbym Cię prosić w swoim i myślę w imieniu Zl-owców o wrzucenie od czasu do czasu jakiegoś rysunku, to byłbym b.wdzięczny bo jak potwierdza się już dobrze znany fakt "rysunek oddaje więcej niż 1000 słów". Tym samym sam zobowiązuję się to wrzucania moich Zl-kowych zagrań, bo nie wszystkie są takie złe jak ten ostatni Wink Ale ciągle się szkolę.
Dokładnie, nikt nikomu w portfel nie ma zamiaru zaglądać. Raczej rysunki typu: tu wszedłem bo, wyszedłem bo. Ilość pipsów nie jest taka istotna, ważna jest prowadzona pozycja, co się konkretnie zdziałało grając Zl danego dnia.Thorez pisze:Chyba że miałeś na myśli wiedzę w postaci rysunków
Nie omieszkam wrzucać w razie gryThorez pisze:liczę też na Wasze analizy
A ja już zmieniałem swoją wypowiedź kilka razy bo nie chciałem zostać źle zrozumianyDokładnie, nikt nikomu w portfel nie ma zamiaru zaglądać. Raczej rysunki typu: tu wszedłem bo, wyszedłem bo. Ilość pipsów nie jest taka istotna, ważna jest prowadzona pozycja, co się konkretnie zdziałało grając Zl danego dnia.