Więc wiesz, że są to poufne informacje, ogolnikami mozna gadac ale ze reszte grozi więzienie.signal pisze:Dwa pytania:EFFECTIVE pisze:Pracowalem w roznych firmach jak i bankach, obecnie pracuje w dziale forex/cfd/futures gdzie widze pozycje grubasow od 80 mln do nawet miliarda euro.
1) Na jakim stanowisku pracujesz.
2) Gdzie te pozycję widzisz?
Pytam, bo sam pracowałem w tej branży i zastanawiam się, w którym miejscu masz dostęp do takich informacji.
Lucek, blagam, nie wypowiadaj się jak nie masz pojecią o co chodzi, trader to ni tylko trader(koles siedzacy w domu i spekulujacy na FX...) to tak że osoba pracująca w korpo, dostajaca za to stale wynagrodzenie plus premie ale nei koniecznie zarabiajaca tyle co ten zawodowy domowy trader... Swoją drogą jak wiekszosc tutaj wie, caly 2013 zylem wylacznie z tradingu... teraz mam prace marzeń gdzie moge polaczyc obie rzeczy, a prace zawdzieczam przede wszystkim nie wykształceniu a wlasnie FX, wygranych konkursach na FX(GPW też) i ogolnej wiedzy z tym związanej, bo jak by nie bylo za nim zaczelo sie zarabiac to przeczytalo się te 15 pozycji ksiazkowych (ktore notabene nie uczą jak zarabiac, ale dają fajną wiedze) duzo sie czytalo nawigatora od 2010 roku, to wszystko procentuje w zyciu zawodowym. trzeba tylko umiec to wykorzystać... W to pochmurne poranne popoludnie odpisalem z grzeczności bo nie lubię palić za sobą mostów.
Przemku, nie pisz zwyczajnie, ze leje wodę bo nie mam w tym zadnego celu... na jaką cholere mam sciemniac? to ze sie nie zgadzam z wiekszością to zle? wiekszosc przegrywa na FX i cale zycie idę jednak tą drogą mniejszosci... dlatego jakos to wszystko ogarniam nie chodząc schematami....
powaznie jesli macie do mnie jeszcze jakies ale to nie widzę sensu dalszej dyskusji... dalej mozecie sobie tutaj uprawiać te błazenadę pseudo intelektualistów.
peace
aaa i wlasnie ze sporą częścią z was nawet korespondowałem na prive dając rady i wskazowki o ktore mnie pytaliscie, Lucek byles jedną z tych osob... nie ma za co

milego weekendu