Junior Trader - konkurs dla studentów
- Boby_Fischer
- Gaduła
Panowie spokojnie, to konkurs o lapka za 1600 zł... Niektórym to się nie chce nawet platformy ściągnąć z taką wizją...Guerrilla pisze:Jak tam dzisiaj w ogóle idzie panowie? Wszyscy cicho siedzą a potem 10 grudnia, buuum i po 1000%? Ja mam jakieś 50% już

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Taki dostałeś rok temu? No to faktycznie cienko, na nic więcej XTB nie stać? Zbierają może na główny konkurs kase
Dla niektórych nawet te 1600zł to dużo, ale racja raposo. Może Ci lepsi traderzy odpuszcza i z uwagi na słabe nagrody i a nóż szaraczkom się coś uda 

Perseverance, discipline, patience and determination...
- drapichrust
- Stały bywalec
mi tam sie przyda :]raposo pisze:to konkurs o lapka za 1600 zł... Niektórym to się nie chce nawet platformy ściągnąć z taką wizją... Very Happy
jeszcze sie nie pochwale swoim wynikiem ale wróciłem z zaświatów, bo wczoraj to byłem w czarnej d..pie za przeproszeniemGuerilla pisze:Ja mam jakieś 50% już

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona."
- Albert Einstein
- Albert Einstein
-
- Gaduła
mogliby by dawać MercaGuerrilla pisze:Taki dostałeś rok temu? No to faktycznie cienko, na nic więcej XTB nie stać? Zbierają może na główny konkurs kaseDla niektórych nawet te 1600zł to dużo, ale racja raposo. Może Ci lepsi traderzy odpuszcza i z uwagi na słabe nagrody i a nóż szaraczkom się coś uda

p.s.
to chyba konkurs TYLKO dla studentów, czy się mylę ?
-
- Bywalec