Junior Trader - konkurs dla studentów

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

Guerrilla pisze:No właśnie, jak tam idzie? I kto startuje? Zgłaszać się Ja mam jakieś 5% na +
drapichrust pisze:podobnie, choc czarne chmury zebraly sie nad moja eLka na edku :F
Ja bym jedynie chcial zwrocic uwage ze jest to konkurs - i to na demie, a co za tym idzie 5% na dzien nie wystarczy aby go wygrac :wink: . Z tego co publikuje organizator na swojej stronie poprzednia edycje wygrala osoba osiagajaca stope zwrotu ~700%. Ehh, zaluje tylko ze w konkursie bossy nie wzialem udzialu :/ .
Swoja droga o co chodzi z tym I i II etapem konkursu? I jakie sa konkretnie nagrody za poszczegolne miejsca, bo cos nie moge sie polapac :wink: ?

EDIT

I czy wyniki przebiegu konkursu beda na bierzaco publikowane?
Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 15:04 przez nash, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

nash pisze:Z tego co publikuje organizator na swojej stronie poprzednia edycje wygrala osoba osiagajaca stope zwrotu ~700%. Ehh, zaluje tylko ze w konkursie bossy nie wzialem udzialu .
Poprzednią edycję wygrałem mając niecałe 600%... Swoją drogą pytanie do organizatora czemu zniknął tamten ranking? :D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

nash
Gaduła
Gaduła

raposo, i teraz juz nie startujesz ;p?

JuniorTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: JuniorTrader »

Odpowiadając po kolei:

Oprócz finałowych nagród na koniec, w tym dołozyliśmy niezależnie od tego nagrody za najwyższa stopę zwrotu w 2ch punktach konkursu - dokładne terminy są opisane w regulaminie. Nagrodami za to bedą m. in ipody, ksiązki, i inne nagrody rzeczowe.

Więc jeżeli ktoś przez cały okres konkursu będzie miał najwięcej equity to zgarnie naprawde sporo :)

Zniknięcie rankingu z roku poprzedniego to moja wina, postaram sie wieczorem poprawić.

Wyniki bedą publikowane na bieżąco, myślę że od 10 grudnia kiedy zakończymy rejestrację - ale nie będzie to na pewno raz na 4h, raczej nastawiałbym się na 2-3 aktualizacje w tygodniu.

Pozdrawiam,

Kuba

Awatar użytkownika
Guerrilla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guerrilla »

Szkoda, że dopiero od 10 grudnia no ale cóż. Mam jakieś 20%, ciekaw jestem jak to się prezentuje na tle reszty :?: 200% pękło już? Chwalcie się :D
Perseverance, discipline, patience and determination...

nash
Gaduła
Gaduła

Taa, pierwsza publikacja wynikow 10 grudnia, a zakonczenie I etapu 15. A biorac pod uwage ze 10ty jest w piatek pozostana 3 dni do nadrobienia ewentualnych zaleglosci do pierwszego miejsca :lol:
Guerrilla pisze:Mam jakieś 20%, ciekaw jestem jak to się prezentuje na tle reszty 200% pękło już? Chwalcie się
Z mojej strony moge powiedziec ze 20% to mam prawie na rachunku real (od poczatku trwania konkursu). Natomiast jesli chodzi o konto konkursowe to narazie nie chce zapeszac gdyz pozycje sa jeszcze otwarte, a jak wiadomo mozna zarobic 1000% a pozniej stracic tylko 100% xD.
A jesli chodzi o te 200% to moge jedynie powiedziec ze TAK, peklo :wink:

Awatar użytkownika
Guerrilla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guerrilla »

No to ładnie No ale nic, będe walczyć. Może chociaż na 10 sie załapie Nash przystopuj troche bo jeszcze pobijesz rekord greena z konkursu XTB Powodzenia :D :twisted:
Perseverance, discipline, patience and determination...

JuniorTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: JuniorTrader »

Główna rywalizacja będzie chyba i tak o laptopa, a tam rankingów będzie dosyć po drodze ;)

nash
Gaduła
Gaduła

Guerrilla pisze:Nash przystopuj troche bo jeszcze pobijesz rekord greena z konkursu XTB Powodzenia
Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Aczkolwiek biorac pod uwage ilosc dni ktore minely od rozpoczecia konkursu wydaje mi sie ze szybciej pomnazam depo anizeli w glownym konkursie xtb :lol: . Biorac natomiast pod uwage stopy zwrotu osiagane w poprzednich edycjach konkursu, jesli do wygrania konkursu wystarczy powiedzmy 1000% to nie bede probowal na sile pobijac rekordu greena.
Główna rywalizacja będzie chyba i tak o laptopa, a tam rankingów będzie dosyć po drodze
Jak w ogole wyglada ten konkurs od strony organizacyjnej? Wy, jako niezalezne koło naukowe wpadliscie na pomysl organizacji konkursu, a xtb aby zrobic sobie darmowa reklame przejmuje nad konkursem patronat i rzuca od niechcenia laptopa dla zwyciescy xD?

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Ja na razie spokojnie, jednym locikiem, jedna transakcja dziennie... Jak będzie ranking to zobaczę jak to wygląda, a potem jazda ;) Na razie 23%. Pozdr !

PS: W jakich terminach jest aktualizacja rankingu ?

ODPOWIEDZ