Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]

Dzisiaj jest 16 sty 2019, 07:49     Inwestuj z zaufanym, globalnym brokerem XM!



JForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

krystian74

Pasjonat

Pasjonat

  • Posty: 732
  • Rejestracja: 28 sty 2011, 11:05

Re: JForex

Nieprzeczytany post12 sie 2018, 22:58

Na platformie JForex w zakładce "Pomoc" był notatnik z numerami aktualizacji i nowościami. Co się z nim stało, lub gdzie go przeniesiono.
Offline
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 11229
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post13 sie 2018, 07:49

No faktycznie, wygląda na to, że bezpowrotnie zniknął.

Ale cały czas jest w Dukascopy Wiki:
https://www.dukascopy.com/wiki/en/forex ... ease-notes
(tyle, że bez obrazków i z bardzo szczątkowym opisem)
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
ForexClub.pl - IC Markets (-21%) - Tickmill (-10%)- XTB (Pakiet książek) - Dukascopy (narzędzia do JForex) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline

krystian74

Pasjonat

Pasjonat

  • Posty: 732
  • Rejestracja: 28 sty 2011, 11:05

Re: JForex

Nieprzeczytany post13 sie 2018, 10:20

OK to był błąd techniczny platformy, notatnik się pojawił na swoim miejscu. Taki chochlik.
Offline
Awatar użytkownika

PipsKong

Maniak

Maniak

  • Posty: 3801
  • Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post20 sie 2018, 08:33

czy tylko mi nie działa automatyczne przesuwanie wykresu ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Offline
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 11229
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post20 sie 2018, 08:40

PipsKong pisze:czy tylko mi nie działa automatyczne przesuwanie wykresu ??

Może masz wyłączone? ;)
U mnie działa.
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
ForexClub.pl - IC Markets (-21%) - Tickmill (-10%)- XTB (Pakiet książek) - Dukascopy (narzędzia do JForex) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

PipsKong

Maniak

Maniak

  • Posty: 3801
  • Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post20 sie 2018, 09:13

nie no , włączone na każdym wykresie i nie działa świnia ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Offline
Awatar użytkownika

PipsKong

Maniak

Maniak

  • Posty: 3801
  • Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post30 sie 2018, 14:20

ok inaczej, wykres mi się przesuwa w prawo automatycznie ale ostatniej świeczki nie widzę bo nie ma tego marginesu od prawej strony ;/ jak to włączyć ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Offline
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 11229
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post30 sie 2018, 14:22

Na górze wykresu masz małą strzałkę /suwak - przeciągasz w lewo i tyle.
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
ForexClub.pl - IC Markets (-21%) - Tickmill (-10%)- XTB (Pakiet książek) - Dukascopy (narzędzia do JForex) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

PipsKong

Maniak

Maniak

  • Posty: 3801
  • Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post30 sie 2018, 18:25

nie no to nadal wykres mi się nie przesuwa ;/
może powinienem coś zresetować ?? Pamiętam że tam się coś czyściło raz na jakiś czas
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Offline
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 11229
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post30 sie 2018, 18:48

PipsKong pisze:nie no to nadal wykres mi się nie przesuwa ;/
może powinienem coś zresetować ?? Pamiętam że tam się coś czyściło raz na jakiś czas

Cache. Już nie trzeba tego czyścić. Wrzuć screen to Ci zaznaczę ;).
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
ForexClub.pl - IC Markets (-21%) - Tickmill (-10%)- XTB (Pakiet książek) - Dukascopy (narzędzia do JForex) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
PoprzedniaNastępna

Wróć do Platformy transakcyjne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości