Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]

Dzisiaj jest 13 gru 2017, 12:06     PREMIA 30$ bez depozytu! Dodatkowo aż do 50% bonusu od wpłaty w XM!



JForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

rychux

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 24 kwie 2012, 12:25

Re: JForex

Nieprzeczytany post12 lis 2013, 08:44

Działa juz dzieki. Pobrałem najnowszy skrót do uruchamiania aplikacji i po tym zabiegu jest wszystko ok
Offline

havk

Stały bywalec

Stały bywalec

  • Posty: 80
  • Rejestracja: 07 sty 2010, 20:05

Re: JForex

Nieprzeczytany post14 gru 2013, 11:44

Witam

Mam pytanie o wykresy. Mianowicie w weekendy nie odswieza mi wykresow. Konczy sie przykladowo na listopadzie i tyle. Jest to tym bardziej dziwne ze w trakcie godzin handlowych nie ma z tym problemu i wszystko dziala ok.

Co ciekawe nie ma problemow z wykresami h1 lub z wyzszych interwalow ale wszystko ponizej (m30,15,5,1) tak jak pisalem konczy sie na listopadzie.

Kasowalem cache ale nie pomoglo. Ciezko zrobic analize w weekend w momencie kiedy nie ma najswiezszych danych.

Jakis pomysl ?
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10542
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post14 gru 2013, 15:32

Tak zawsze było z platformą Dukascopy. W weekend nie zawsze się włącza i mamy dostęp do wykresów. W niedzielę wieczorem wszystko już hula.
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline

damian1301

Stały bywalec

Stały bywalec

  • Posty: 21
  • Rejestracja: 16 wrz 2010, 12:59

Re: JForex

Nieprzeczytany post28 mar 2014, 12:35

Platforma potrafi mi się raz na jakiś czas zresetować. Giną wszystkie ustawienia, wykresy, szablony. Strasznie to denerwujące. Da się temu jakoś przeciwdziałać, odzyskać chociaż wykresy?
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10542
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post28 mar 2014, 13:26

Pytanie brzmi czemu tak się dzieje... Może komputer nie wyrabia? Spróbuj zainstalować inną wersję Javy, bo takie rzeczy nie powinny się dziać.
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline

damian1301

Stały bywalec

Stały bywalec

  • Posty: 21
  • Rejestracja: 16 wrz 2010, 12:59

Re: JForex

Nieprzeczytany post28 mar 2014, 15:12

Dzieje się tak na obu komputerach których używam. Poza tym w trakcie jak jest włączona platforma to nic się nie dzieje, tylko po uruchomieniu, po prostu uruchamia się jak by to był pierwszy raz.
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10542
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post28 mar 2014, 15:25

Rozumiem. Hm uruchamiasz ją z uprawnieniami administratora? Możesz też zapisywać ręcznie przez Plik -> Zapisz obszar roboczy. Wiem, że to może być trochę uciążliwe ale jeśli uprawnienia administratora nie pomogą (a powinny), podobnie jak inna wersja Javy to niestety nie wiem w czym może tkwić problem.
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

RAY of Sunshine

Pasjonat

Pasjonat

  • Posty: 551
  • Rejestracja: 08 wrz 2010, 19:33

Re: JForex

Nieprzeczytany post02 cze 2014, 11:15

Witajcie.

Mam dwa pytania techniczne:

1.Czy da się z linii poziomych usunąć liczbę wskazującą dany poziom? Gdy linie są gęsto nałożone zamazuje to obraz w małych okienkach

2. Czy istnieje w JForex taki kursor jak ten u dołu ekranu w Mt4 służący do szybkiego przemieszczenia się w konkretny punkt na mniejsze interwały w historii wykresu?

Z góry dziękuję :)
Zaloguj się (lub zarejestruj), aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10542
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Re: JForex

Nieprzeczytany post02 cze 2014, 13:00

Witaj,

Niestety na oba pytania odpowiedź brzmi "nie"...
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

RAY of Sunshine

Pasjonat

Pasjonat

  • Posty: 551
  • Rejestracja: 08 wrz 2010, 19:33

Re: JForex

Nieprzeczytany post02 cze 2014, 13:16

Dziękuję. Warto by to zasugerować przy opracowywaniu nowej wersji :)

Pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
PoprzedniaNastępna

Wróć do Platformy transakcyjne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości