Witam
Nemsik napisał:
Już niedługo, za dosłownie kilka/kilkanaście godzin dowiesz się od silveRbull'a lub DanielFX, że jedynym słusznym wyborem jest IC Markets. Prawdziwy ECN z cenami prosto od Warren Buffet'a, rewelacyjne spready - nawet na exotics typu HKD/ZAR 0,00 pips, mikroloty oraz samoloty, opóźnienie przy transakcjach -1ms - wiedzą co otworzyć zanim Ty klikniesz, cuda na kiju. Będzie Pan zadowolony. Tylko rejestruj się z podanego linka.
Hee, hee - ale mnie rozbawiłeś tym wpisem. Wiem, że to wygląda dziwnie, ale tak jest rzeczywiście. Wielu osobom nawet się nie śniło, że spready mogą być nawet ujemne. Oczywiście mowa tutaj o majorsach. Jak by nie było, mając dostęp do prawdziwego rynku dostajesz to co rynek daje. Oczywiście nikt nie musi się rejestrować z podanego linka, ale jaki sens jest płacić wyższą prowizję....?
Gwoli wyjaśnienia jestem IB także dla wielu innych brokerów, ale ponieważ swoje przeszedłem, dlatego polecam IC Markets z czystego przekonania i doświadczenia. Nie masz obecnie żadnej alternatywy dla Armady, która to pozamiatała praktycznie wszystkich na polskim rynku. Wybierając IC Markets otrzymujesz znacznie lepszy "price fead" oraz to co Armadzie zabrakło, czyli regulacje. Na pewno nikt nie trafi z deszczu pod rynnę, ale wykona skok o kilka szczebli wyżej...
Mógłbym dokonać wielu innych porównań, ale lepiej jak każdy sobie sprawdzi sam. Otworzenie rachunku demo wcale nie boli. A zarówno demo jaki i konto realne posiadają te same kwotowania. jedyna różnica jaka występuje to brak możliwości odwzorowania warunków psychologicznych jakie niosą ze sobą konta rzeczywiste. Oczywiście otwarcie samego konta nie determinuje naszego sukcesu, ale daje gwarancję, że nikt nie stoi nam na przeszkodzie i bez żadnych komplikacji możemy rozwijać swoje umiejętności inwestycyjne. Zapraszam zatem wszystkich do testów.....
Pozdrawiam