Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
jackub

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Ludzie dzielą się na głupich i mądrych... tak czy nie?
Ludzi głupich jest więcej niż mądrych... tak czy nie?
Co ci nie pasuje?
Dyskutujemy o obrażaniu przez ciebie ludzi którzy usiłują się wyrwać z grupy ludzi głupich ....

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

jackub pisze:Ludzie dzielą się na głupich i mądrych... tak czy nie?
Głupi, czy mądrzy w porównaniu z kim? (ewentualnie z czym?)
jackub pisze:Ludzi głupich jest więcej niż mądrych... tak czy nie?
Nie wiem czym to zmierzyć, prawie każdy jest w czymś dobry a w czym innym beznadziejny.
jackub pisze:Co ci nie pasuje?
Nie pasuje mi podział społeczeństwa na dwie grupy. Świat zero - jedynkowy zostawmy komputerom.
jackub pisze:Dyskutujemy o obrażaniu przez ciebie ludzi którzy usiłują się wyrwać z grupy ludzi głupich ....
Ja ich nazwałem leszczami a ty głupimi. Kto ich bardziej obraził?
Sam wcześniej napisałeś: "no pain no gain... "
Czy teraz zmieniłeś zdanie i uważasz że ktoś kto chce osiągnąć jakikolwiek sukces, zrobi to oglądając jedynie filmy?
To może być dobre na początku ale jeżeli trwa 10 lat albo i dłużej, lepiej sobie odpuścić i zająć się rzeczami bardziej przyziemnymi skoro strach jest większy od pragnienia. Szkoda życia...

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

YAPA pisze: To może być dobre na początku ale jeżeli trwa 10 lat albo i dłużej, lepiej sobie odpuścić i zająć się rzeczami bardziej przyziemnymi skoro strach jest większy od pragnienia. Szkoda życia...
Dobre...
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

Znam osobiście 2 osoby, które odniosły konkretny sukces w wyniku przeczytania książek Kiyosakiego.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Śmiesznie się wykręcasz... ja nie dzielę społeczeństwa, ono takie jest, żadne zero jedynkowe tylko głupie albo mądre...
są kobiety i mężczyźni (sobniki płci meskiej lub żeńskiej dla uproszczenia pomijam mniejszość, wiadomo jaką) to ja dzielę tak społeczeństwo czy tak jest?
Istnieją rasy czarna, biała ( i inne) czy ja dzielę na zerojedynkowo?? po prostu takie są....
Są wysocy i są niscy... zerojedynkowo??
w końcu są głupi i są mądrzy.... po prostu to jest fakt obiektywny

Ciekawy pomysł jak zmierzyć kto jest głupi a kto mądry, ostatnio zdecydowała o tym komisja partyjna, ale sprawa jest prostrza, na tych którzy odoszą sukcs indywidualny i na tych którz wiecznie narzekają, są niezadowoleni.
Ludzie którzy dokonują jakiegokolwiek wysiłku aby wyjść ze strefy głupoty nie są leszczami, żeby niewiem jak długo o to walczyły, ważne że podejmują działania w tym kierunku, bez podejmowania działań na pewno w grupie głupich pozostaną, podejmując działania dają sobie szansę. Czy odniosą sukces? NIE WIADOMO i nikomu z góry nie wolno tego przekreśłać.
Naprawdę wyjątkowo pokrętną logikę musisz używać aby wyprowadzić dowód że zmieniłem zdanie na temat maksymy
no pain no gain.....
Krótko mówiąc ty nazywasz tych ludzi leszczami a ja głupimi nazywam tych którzy nawet nie probują ....
W końcu ja mówię o niekonkretnych ludziach ty o bardzo konkrtetnych...
Przypominam że w ten sam sposób nieprzyjazny i obraźłiwych odnosisz się do ludzi OSZUKANYCH
zapytam bo nie uzyskałem odpowiedzi do czego potrzebne było ci nazywanie oszukanych ludzi "leszczami"? czy to wyraz współczucia? wyraz empatii może? a może zupełnie czegoś innego? tytuł wątku dla przypomnienia Jacek Wisniowski kurs 1 mln...
Miłego weekendu ....

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Prawda boli

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Prawda jest taka, że w tym temacie NAJWIĘKSZYMI GŁUPKAMI, NAIWNIAKAMI, MARZYCIELAMI O SUKCESACH, okazali się właśnie osoby typu YAPA i te jeszcze kilka (ze 3 chyba) którzy kupili ten kurs. Mieli 30 dni na zwrot pieniędzy, ale z niego nie skorzystali.

Ja w porównaniu z Wami (jak i inni tutaj czyli 95% pewnie) nie kupiłem tego kursu, ani nic innego podobnego, oglądam jedynie filmiki i tyle.

Zaraz mamy maj, a ból dupy widzę, że niektórych dalej ściska. Jacek robi swoje, kręci pieniądze, a tu lament non stop. Czy mu to zaszkodziło? W jakimś stopniu tak, jednak każdy popełnia błędy i trzeba cisnąć do przodu, to jest właśnie sukces, pomimo porażek czy kompromitacji ciśnie się dalej.

YAPA i inni wierzą w nierealny świat oszukują siebie, są największymi idiotami w tym temacie tak naprawdę. Wcześniej podałem przykład Dody, robi swoje dalej, ma mnóstwo fanów i mnóstwo hejterów że jest pustą blondyną. Sexmasterka z YT śmieją się z niej, wiele osób, że pojebana jest, że nie ma szacunku do siebie, jednak jest mnóstwo osób co ją ogląda lubi, wali przy niej konia, zarabia pieniądze, jest popularna.

Redbull nie dodaje skrzydeł, po Snickersie nie zmieniasz swojego ego, produkty Apple produkowane są w warunkach typu obóz pracy, 90% produktów suplementacji nie działa, a jak działa to w jakiś 10%, politycy Wam wmawiają ciemnotę, sterują 10-20% społeczeństwem dzięki którym wygrywają wybory, 80% ma to w dupie itd.

Ile Wy macie lat? 17? Gdzie Wasze mózgi? Jesteście normalni czy frustrowanymi hejterami? Chcecie wmawiać komuś jak ma żyć i co robić? Zajmijcie się najpierw sobą, bo temat pokazał kto jest idiotą, a kto ma pokłady oleju w głowie.

mario76

Nieprzeczytany post autor: mario76 »

Witajcie, założyłem specjalnie konto żeby kilka słów napisać.Nie jestem gówniarz bo mam 40 kilka wiosen, nie jestem dorobkiewicz bo ileś już tam lat prowadzę własną firmę, i biedy nie klepie. Też oglądam Jacka i muszę wam powiedzieć, że wiele dobrego z jego filmików wyniosłem, trochę dodatkowych książek przeczytałem i nowych przemyśleń przybyło.

Skoro jest coś takiego w sieci za darmo - dlaczego nie? Czy ktoś namawia kogoś na płacenie za dodatkowe rzeczy?? Czy ktoś komuś nie oddał pieniędzy???

Mam wrażenie, że na tym forum siedzą same dupki, które nic w życiu nie osiągnęły i zazdroszczą innym. Powiem wam szczerze, że gdybym miał wiedzę Jacka starałbym się robić dokładnie to co on. Wezcie się do roboty a nie płaczecie.
Uczciwie promuje produkt i chce zagwarantować prawo do zwrotu, no kurcze straszny to złodziej i oszust!

Kursu nie kupiłem, mam z czego żyć i to nie moja branża. Jeśli ktoś kupił i nie oddał w terminie a potem płacze, że go oszukali - dla mnie zwykły debil.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

@Kreaster
przeczytaj jeszcze raz wątek inteligencie to zauważysz, że akurat YAPA skorzystał ze zwrotu..

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

@jackub Nigdzie nie pisałem o ludziach oszukanych tylko o marzycielach oglądających filmy Jacka czy innego wodolejcy i oczekujących że coś się zmieni bez działania z ich strony. Mogą się obrazić na mnie, nie ma problemu. Zdania przez to nie zmienię. Wolę komuś powiedzieć wprost co o nim myślę niż za plecami...
Bywało nieraz w życiu tak, że ktoś mi za ten kubeł zimnej wody dziękował kiedy sobie uświadomił że miałem rację...

@Kreaster - Nie jestem Ci w stanie pomóc. Poproś kogoś żeby Ci wytłumaczył o czym my tu piszemy a najlepiej by było gdyby Ci odłączył internet...

mario76

Nieprzeczytany post autor: mario76 »

Myślę, że każdy z tutaj piszących chciałby mieć taki biznes jak ma Jacek. Amen.

ODPOWIEDZ