Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
ODPOWIEDZ
jackub

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Post autor: jackub »

mkadon pisze:
jackub pisze:Twoje USPRAWIEDLIWENIA SĄ IDIOTYCZNE ....
Wnioskuję o zamknięcie tego wątku.....
Jackub - jest to jedno z niewielu miejsc w sieci, gdzie można dowiedzieć się tylu informacji na temat Jacka i jego kursu 1mln. Sam przed zakupem kursu przeszukałem cały internet i nie było nawet wzmianki o nim i prawie nic o Jacku - gdybym trafił na takie wypowiedzi jak są tutaj to zaoszczędziłbym 3tys, bo zgadzam się z niemal każdą złą opinią.
Drogi kolego mkadon ....

Miejsce nie jest jakieś cudowne, jest przypadkowe, ubolewam że zostało wybrane do tego potoku narzekań.
Jak pisałem możnaby pisać to na dowolnym forum, nawet o mleczarstwie... z identycznym skutkiem, duża ilość wejść i google znajdzie.
Jak już twórcom tych krytyk pisanie na forum się znudzi (kwestia czasu) googiel przestanie notować wejścia i wszystko zginie w odmętach internetu...
Nie chciało się załeźć czy założyć forum dedykowanego bo to wymaga pracy, planów postawinia sobie celów ustawienia strategi, czyli ROZSĄDNEGO SYSTEMATYCZNEGO DZIAŁANIA (tak jak zgaduję Jacek uczy?)... aż tak bardz to nikomu na tym nie zależy...
lepiej pośmiecić u forexiarzy....

-rookie-
Maniak
Maniak

Post autor: -rookie- »

Miałem się nie wtrącać, bo mi pomagasz itd, ale czepiasz się teraz o jakieś pierdoły jackub. Wątek ciekawy, bo otwiera oczy na tego typu sprawy. Sam sporo dowiedziałem się z tego wątku o tym wszystkim, jak to wygląda na prawde. Śmiałem się z kołczingu, w ogóle zwisa mi to wszystko, ale takie tematy jeszcze bardziej sprowadzają człowieka na ziemie. To forum jest dobrze pozycjonowane, więc z tym że na innym forum mieliby to samo nie mogę się zgodzić. Pierwotnie temat był o kursie "1 mln", trochę zeszło to na inne tory, język też coraz ostrzejszy, ale moim zdaniem wątek jest pomocny. Może niektórzy swoje już wiedzą, ale sporo ludzi jest jeszcze zielonych i naiwnych, dlatego daj im spokój jackub. Co Cię to obchodzi, niech sobie piszą :wink: Tylko jak wspomniałem wcześniej, bez przesady z krytyką, bo mogą być tego konsekwencje...

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Pablo90 »

Panowie poszukajcie kancelarii, która zgodzi się na prowadzenie sprawy za procent od zysku i złóżcie grupowy pozew, płacz na forum nie pomoże Wam odzyskać pieniędzy.

PS. Może rzeczywiście spoko, że ten wątek się pojawił, w offtopic może być wszystko, a ten temat jest wysoko pozycjonowany jak wpisze się imię i nazwisko jegomościa w google, więc jakaś wartość dodana do internetu jest.

fdsafsafdasfa
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: fdsafsafdasfa »

Przez ten topic to może być koniec kariery tego milionera. Google będzie kierować tutaj, a tutaj jest ciekawa jego biografia.

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zima2017 »

fdsafsafdasfa - ma 600 stron więc spokojnie. Jedynie co to może mieć mniejsze zainteresowanie kursem.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Post autor: Monster11 »

^A widziałeś chociaż jedną z tych stron?

// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //

olek111
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: olek111 »

Monster11 pisze:^A widziałeś chociaż jedną z tych stron?

// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //
Jedną z nich pokazywał na kursie, proszę oto link:

Kod: Zaznacz cały

http://dekoraj.mojdekorator.pl/

YAPA
Gaduła
Gaduła

Post autor: YAPA »

olek111 - Zauważ że ta "strona" to nic innego jak przekierowanie na właściwą stronę, czyli do sklepu, który oferuje jakieś dekoracje. Sklep ten nie należy do Jacka i właściwy adres do niego znajduje się po kropce.
Takich "stron" w ciągu jednego dnia można zrobić tysiąc.

jackub

Post autor: jackub »

-rookie- pisze:Miałem się nie wtrącać, bo mi pomagasz itd, ale czepiasz się teraz o jakieś pierdoły jackub.
nikt nie zabrani ci mieć swojego zdania, moje jest wielokrotnie przedstawione, a pierdoły to zawiera ten wątek,
to działanie na "odwal się"... działania bez określonego celu, bez określonego planu, bez strategii i kontroli efektów osiąganych są pierdołami... albo się coś robi albo niech nie zawracają wszystkim gitary...
Pablo jak zwykle trafnie powiedział co trzeba zrobić a nie chrzanić głupoty na forum zajmującym się zupełnie czymś innym...
Miłego wieczoru...

olek111
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: olek111 »

YAPA - tak masz rację. W tym, że ten sklep posiada program partnerski w którym jest pan Jacek. Pan Jacek posiada domenę dekoraj.pl która przekierowuje na jego program partnerski. To są te jego "strony".

ODPOWIEDZ